Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Gafă colosală! Un bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00

Gafa de zile mari făcută de polițiștii din ora Râșnov, care au sancționat un om bărbat decedat în urmă cu doi ani pentru că a ieșit pe stradă după ora 23. Incidentul a avut loc în luna ianuarie, iar procesul verbal a ajuns zilele trecute la familia decedatului.

Bărbatul din localitatea Râșnov a murit în urmă cu doi ani, iar în luna ianuarie a fost sancționat de polițiștii locali din Râșnov pentru că a ieșit pe stradă după ora 23.00 fără a avea declarație pe propria răspundere. Cazul a fost făcut public de Asociaţia pentru Siguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov care a publicat documentul în care scrie:

„În seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020”, potrivit Mediafax.

Cum s-a întâmplat totul?

Potrivit Primăriei Râșnov, ar fi vorba despre o greșeală a unui agent de poliție, care a confundat numele bărbatului decedat cu cel al fratelui acestuia. (CITEȘTE ȘI: CUM A FOST SANCȚIONAT UN SUCEVEAN CARE A ÎNCĂLCAT DE 16 ORI LEGEA LA VOLAN)

 „În primul rând nu este vorba despre o amendă, ci despre un avertisment. Datele de identificare (CNP, adresa) ale persoanei avertizate sunt cele corecte. În momentul în care agentul Poliției Locale a completat numele și prenumele persoanei în cauză s-a produs o eroare materială. Mai exact la prenume a fost trecut fratele celui oprit de agenți, care a decedat în 2019. Agentul îi cunoștea pe cei doi, care erau frați și de aceea s-a produs greșeala respectivă.

Cum este vorba despre o greșeală, în urma unei anchete interne, agentul Poliției Locale Râșnov va fi audiat în cadrul comisiei de disciplină, iar după aceea se va lua o decizie în acest sens.”, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții instituției.

 Sursa stire cancan.ro

Related posts

Bianca Drăgușanu, declarații acide după ce CANCAN.RO a publicat discuțiile explozive pe care le-a purtat cu Iulia Sălăgean și Valentin Brăescu: “Mă întâlnesc cu avocatul meu. Ce e mult și prost, oricum trece”

Andreea

Horoscop zilnic 7 aprilie 2021. Leii se pot împăca cu cineva apropiat

Andreea

Top 50 decolteuri care au „explodat”. Pe ce locuri se clasează Monica Bârlădeanu, Lili Sandu ori Claudia “Cream”

Andreea