Cele mai noi stiri online
Sport

George Țucudean pleacă de la CFR Cluj!

George Țucudean pleacă de la CFR Cluj și va semna cu o rivală a ardelenilor din Liga I. Atacantul devine liber de contract la data de 30 iunie și, din cauza neînțelegerilor cu antrenorul Dan Petrescu, nu-și va prelungi întelegerea cu gruparea ardeleană.

“Țucudean s-a întors de mult timp. Nu știu dacă va mai continua cu noi. El termină contractul în vară, totul depinde de el. De ce vrea să facă”, declara săptămâna trecută Dan Petrescu la Digi Sport.

George Țucudean va semna cu CSU Craiova, conform jurnaliștilor de la Antena Sport. Pentru juveți aceasta ar fi prima lovitură pe piața transferurilor după instalarea antrenorului italian Cristiano Bergodi.

Arădean de origine, George Țucudean și-a început cariera la UTA și a fost cumpărat de Dinamo în 2010. Atacantul a mai evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureș, Pandurii, Viitorul, iar din ianuarie 2018 a fost cumpărat de CFR Cluj. George Țucudean a jucat puțin în ultima vreme din cauza unor probleme cardiace, care au necesitat și două intervenții chirurgicale.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Mirel Rădoi vrea să aducă doi jucători străini la naționala României: “Îmi plac şi o să vorbesc la FRF”

stirile24

Un reporter sportiv a început să geamă în timpul unui meci. Care este motivul! Video viral

stirile24

Spania. Violențe și bătăi de stradă în afara stadionului Camp Nou după Barcelona – Real! Video

stirile24