Cele mai noi stiri online
Sport

Gigi Becali a făcut publică lista neagră! Cei 13 jucători la care renunță FCSB

Gigi Becali a anuntat, miercuri, numele celor 13 jucatori de care FCSB se va desparti la finalul acestui sezon. Potrivit spuselor lui Becali, FCSB se va desparti de Bozhidar Chorbadzhiyski, Claudiu Belu, Cristian Manea, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Thierry Moutinho, Diego Salomao, Adi Popa, Juvhel Tsoumou, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ioan Hora si Harlem Gnohere.

“Le multumesc pentru tot ce au facut si le zic sa fie sanatosi. Nu le prelungesc contractele. V-am zis 13, dar daca ma gandesc bine vi-l zic si pe al 14-lea”, a spus Becali la Pro X.

In ce priveste situatia lui Harlem Gnohere, Becali a anuntat ca-l va lasa sa plece liber in vara. “Pe Gnohere nu vreau sa-l vand. Am cerut 1 milion de euro si mi s-au dat 500 de mii de euro. Sa plece liber la vara si gata!”, a adaugat Becali.

La capitolul achizitii, Becali a anuntat ca va transfera doi fundasi centrali si i-a criticat pe Iulian Cristea si Cristian Manea. “Tu crezi ca eu pot sa stau in Cristea? Am nevoie de un atacant si de fundasi centrali. Echipa joaca bine, dar sa iei un gol asa la misto. Avem o mare problema cu fundasii centrali. Cristea, n-am ce sa-i fac, sa ma ierte, i-am si marit salariul…

Lui Cristea i-am spus de fata cu toata echipa ca nu e Maradona si ca daca nu se concentreaza o sa greseasca. Manea? N-am fost multumit. Trebuie sa spunem adevarul. A avut vreo realizare? Ati vazut ce face Cretu cand joaca? Panica! Manea s-a ascuns de joc, n-a primit. Nici nu i-am auzit numele. Asta nu se poate!”, a mai spus Becali.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Un internațional român recunoaște că a jucat la pariuri sportive! Are colegi dependenți de acest viciu

stirile24

Simona Halep a atins o bornă impresionantă în tenisul mondial feminin

stirile24

Ronaldinho are din nou probleme cu legea! De ce a fost arestat

stirile24