Cele mai noi stiri online
Sport

Gigi Becali a refuzat o ofertă spectaculoasă pentru Octavian popescu

După ce a fost dat de gol de Ilie Dumitrescu, Gigi Becali a intrat, miercuri seară, în direct la Digi Sport și a dezvăluit numele formației care a oferit suma de 13 milioane de euro în schimbul internaționalului de tineret Octavian Popescu (19 ani).

„O refuz pentru că e un jucător pe care poți să iei 50. Dacă îl dai pe ăla pe care poți lua 50 cu 13, atunci în România nu vom mai lua vreodată 50. Dacă pot să iau 50, și o să iau, pentru că el e titular la 18 ani și nu îl schimbă nimeni, de ce să îl dau? Dacă îl țin 3 ani, pot să iau chiar 100! Atunci de ce să iau 13? E jucător de geniu!

Vreau 50 de milioane, plus 20% (n.r. – din drepturile lui). Mi se pare că oferta e din Italia, Giovanni a adus-o. Mi se pare că e vorba despre Juventus, sunt mai multe cluburi care îl monitorizează. Mi-a spus Giovanni că îl timpul în care vorbea cu unul, îl suna altul, tot pentru Popescu!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „DigiSport Special”.

” Pe Octavian Popescu l-am botezat eu, e finul meu. Eu l-am făcut creștin ortodox. Pe Man am cerut până în 15 milioane de euro, asta era valoarea lui. Are calitate, dar era mai mult pe muncă. Aici e altceva, (Popescu) e jucător de geniu!”, a mai spus latifundiarul.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Australian Open 2020. Prima declarație făcută de Darren Cahill după eliminarea Simonei Halep din semifinale

stirile24

Turneu WTA Miami. Simona Halep – Caroline Garcia 2-1

stirile24

Tragedie la FCSB. Un jucător este devastat: ”Tată sper că ai murit fericit!”

stirile24