Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Horoscop zilnic 1 august 2021. Leii se impun în dialog

Horoscopul zilei de 1 august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Leu își mențin părerile și se impun în dialogurile cu ceilalți.

Prima zi din luna august aduce o nouă conjuncție în zodia Leu, de această dată este vorba de uniunea dintre Soare, guvernatorul semnului, și Mercur, planeta comunicării, aflată și ea aici. Conjuncția Soare-Mercur ne stimulează crativitatea, exprimarea sentimentelor, afectivitatea, pofta de dialog, ne aduce idei strălucite și ne îndeamnă să luăm decizii, însă toate acestea vor fi limitate de Saturn care mâine va fi în opoziție perfectă cu cele două planete.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 IULIE – 1 AUGUST 2021. TAURII ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC VIAȚA SENTIMENTALĂ)

Horoscop Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de această conjuncție în sectorul iubirii, prin urmare nativii pot să-și exprime nu neapărat mai ușor, cât mai responsabil sentimentele. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le rezească interesul și cu care să comunice foarte bine, însă nu se vor lăsa cuceriți la prima vedere. Horoscopul de azi le poate aduce discuții foarte serioase cu persoana iubită sau cu copiii, dacă sunt părinți.

Horoscop Taur

Taurii au parte de discuții cu familia care pot ajunge ușor la un grad mare de tensiune, însă cu responsabilitate și răbdare vor reuși să spună ce au pe suflet. Important este să nu devină autoritari. Posibil ca unii nativi să discute despre bunuri patrimoniale sau să ia decizii importante care vizează o locuință sau o mutare.

Horoscop Gemeni

Cum Mercur le este guvernator, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o infuzie de energie astăzi și vor fi greu de ținut într-un loc. Nativii sunt dornici de umblat, de ieșit la plimbare, însă pe de altă parte sunt și mult prea direcți în dialog și spun lucrurilor pe nume fără să se gândească la repercusiuni. O zi bună de luat decizii curajoase și îndrăznețe.

Horoscop Rac

Nativii Rac s-ar putea să facă niște cheltuieli neplanificate care să le cam golească conturile și vor fi foarte agitați dacă trebuie să mai scoată bani din buzunar astăzi, dar și stimulați să găsească soluții de redresare. Nativii pot avea idei bune despre cum să-și crească veniturile. Pe de altă parte, horoscopul de azi le poate aduce discuții despre bani care să-i indispună sau chiar conflicte pe teme financiare.

Horoscop Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt direct impactați de conjuncția Soare-Mercur, dat fiind că se petrece în semnul lor. Nativii au idei creative, vorbesc mult și au tendința de a-și impune punctul de vedere în fața celorlalți. Din cauza aceasta pot ajunge ușor la tensiuni. Este o zi bună pentru a-și analiza viața personală, dar și pentru a lua decizii vizavi de o relație.

Horoscop Fecioară

Dat fiind că Mercur este guvernatorul lor, Fecioarele resimt puternic această conjuncție. Vor avea energie din abundență, însă o vor canaliza către interior, motiv pentru care pot deveni mai agitate, neliniștite și irascibile, mai ales dacă-și reprimă trăirile. În unele cazuri, trecutul s-ar putea să nu le dea pace și să revină amintiri sau chiar persoane cu care nu și-au încheiat socotelile.

Horoscop Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au mari așteptări de la prieteni și pot fi ușor deziluzionați dacă-și pun toată baza în aceștia. Totodată, nativii socializează cu poftă, ies din casă, cunosc noi persoane, dar trebuie să aibă grijă să nu impună și celorlalți să creadă ceea ce ei cred sau să-și facă planurile după cum își doresc ei.

Horoscop Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă grijă astăzi la autoritate pentru că pot fi stimulați de această conjuncție Soare-Mercur și pot deveni de-a dreptul dictatori. Nativii vor să conducă, vor să fie primii și ceilalți să-i urmeze întocmai, ceea ce s-ar putea să nu se întâmple. Posibil să trebuiască să ia decizii pentru alții și asta să-i tensioneze.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au chyef de plimbare și dacă nu pleacă într-o călătorie, cel puțin o planifică acum. Unii nativi pot primi vești îmbucurătoare din străinătate sau legate de o vacanță peste hotare. Horoscopul zilei le atrage atenția că au tendința de a-și impune principiile și mentalitățile în fața altora și pot deveni excesiv de moraliști.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de discuții intime în cuplu, fie legate de sinceritate, de fidelitate sau de bani. Posibil ca unii nativi să piardă ceva, o relație, un proiect, eva să se încheie înainte de termen și asta să le aducă o stare emoțională vulnerabilă. Horoscopul zilei de 1 august le cere atrage atenția că sunt dedesupturi care pot ieși la lumină acum.

Horoscop Vărsător

Cei născuți sub semnul Vărsător resimt din plin această conjuncție în sectorul relațiilor. Nativii pot avea parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, pot  deveni suspicioși și plini de întrebări, iar cei singuri s-ar putea să nu aibă încredere într-un potențial viitor partener și să aibă nevoie de mai multe dovezi pentru a se avânta într-o relație. Unii Vărsători pot lua decizii importante legate de viața de cuplu sau de un contract profesional.

Horoscop Pești

Pentru Pești este o zi destul de tensionată care poate veni cu discuții în contradictoriu cu colegii de muncă sau subalternii. Chiar dacă nu lucrează, ceva se întâmplă, primesc un mesaj, sunt sunați, căutați de aceștia și nu este exclus ca programul lor să fie dat peste cap. Alți nativi sunt peste măsură de preocupați de sănătate sau de schimbările profesionale și discută despre asta.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2021)

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Ce lecție i-a „predat” Andreea Tonciu fetiței sale la farmacie

Andreea

Povestea care va impresiona toți românii. Ce s-a întâmplat cu doi soți, în supermarket, după ce și-au dat seama că-și pot permite numai o pulpă de pui

Andreea

Laurette, adevărul despre ce s-a întâmplat înainte de a ajunge la hotel. Cum a degenerat toată situația

Andreea