Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Horoscop zilnic 15 iunie 2021. Taurii pot avea parte de schimbări profesionale

Horoscopul zilei de 15 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Taur pot avea parte de schimbări profesionale.

Astăzi se formează cel de-al doilea careu de anul acesta dintre Marele Învățător, Saturn, aflat de această dată în retrogradare în Vărsător, și Uranus, planete neprevăzutului, din zodia Taur. Primul careu a avut loc în luna februarie, iar ceea ce se petrece acum în viața noastră poate avea legătură cu un eveniment de atunci, pe care acum suntem forțați să-l reevaluăm și revizuim și să venim cu schimbări. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IUNIE 2021. LEII POT AVEA PARTE DE DEZILUZII)

Pe parcursul anului 2021 se petrec trei astfel de careuri între Saturn și Uranus, iar cel de-al treilea va avea loc în decembrie. La nivel mondial, acestea pot sta la baza unei instabilități financiare, chiar la baza unei crize economice, iar la nivel personal reprezintă o luptă între vechi și nou, între reforme și dogme, între ce schimbări ne impun alții și ceea ce noi dorim să păstrăm.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2021.)

Horoscop Berbec

Saturn este guvernatorul sectorului profesional al Berbecilor, iar Uranus se află în sectorul lor financiar, prin urmare acest careu poate readuce în atenția nativilor o situație petrecută în luna februarie, care are legătură cu zona profesională sau financiară, și care cere o reevaluare și revizuire. Posibil ca în această perioadă nativii să resimtă o instabilitate financiară mai mare și să se implicie în proiecte, să caute asocieri pentru a-și recâștiga siguranța.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur resimt destul de puternic acest careu dat fiind că Saturn se află în sectorul carierei lor, iar Uranus chiar în zodia lor. Nativii s-ar putea să aibă de-a face din nou cu un aspect profesional petrecut în luna februarie și care acum cere reorganizare, revizuire, noi decizii. Taurii trebuie să fie mai deschiși la schimbare. Celor care nu lucrează pe cont propriu, horoscopul de azi le cere atenție la tesiunile cu superiorii.

Horoscop Gemeni

Careul Saturn-Uranus poate activa o serie de frici în mintea Gemenilor, temeri legate de viitor și de planurile pe care aceștia le au. S-ar putea ca idealurile lor cele mai înalte să li se pară irealizabile pe moment. Pe de altă parte, este foarte probabil ca o situație ce vizează viața intimă, sexualitatea, banii, moștenirile, creditele, un partaj să se reactualizeze acum pentru a face unele schimbări necesare.

Horoscop Rac

Careul Saturn-Uranus este destul de destabilizant pentru cei născuți în zodia Rac, dat fiind că Saturn le guvernează relațiile, iar Uranus intimitatea. În cuplu pot apărea momente delicate, nativii pot trece prin situații complicate și nu este exclus ca un context petrecut în luna februarie să se reediteze acum. Sunt schimbări care nu mai pot fi amânate, decizii care trebuie luate și careul poate aduce rupturi în relațiile mult încercate deja. Nativii singuri nu sunt neapărat dornici de angajamente de lungă durată. Pe de altă parte, pentru unii Raci, careul acesta poate sta la baza unei instabilități financiare, mai ales cei care au credite, datorii, și ar fi recomandat să-și reorganizeze cheltuielile.

Horoscop Leu

Saturn se află chiar în sectorul relațiilor, iar careul cu Uranus poate aduce celor născuți în zodia Leu destul de multă tensiune în cuplu, dar și în relațiile profesionale. Este posibil ca un context petrecut în luna februarie să se reediteze și nu este deloc exclus să se discute despre despărțire, divorț, partaj, mai ales fiind vorba de relații care nu mai funcționează. Totodată, cei care și-au făcut planuri de oficializare a unei relații, de căsătorie, acum pot avea parte de noi reorganizări. Profesional, s-ar putea să apară reorganizări în conducerea firmei pentru care lucrează sau să fie nevoiți să facă reajustări, dacă lucrează pe cont propriu.

Horoscop Fecioară

Fecioarele resimt și ele acest careu, dat fiind că Saturn le guvernează sectorul iubirii. Nativii pot avea parte de reeditarea unui context sentimental petrecut în luna februarie, iar de data aceasta este nevoie de o altă abordare și o revizuire a deciziilor luate atunci. În plan profesional, Saturn se află în sectorul muncii și le cere nativilor o reorganizare legată de muncă, o revizuire a unor idei, principii după care funcționează. Tot acest careu poate afecta și sănătatea și este nevoie, de asemenea, de reorganizarea stilului de viață.

Horoscop Balanță

Balanțele resimt din plin careul dat fiind că Saturn se află în sectorul iubirii, iar Uranus în cel al intimității. Este foarte probabil ca un context petrecut în luna februarie să se reediteze acum și să fie nevoie de o altă abordare a situației pentru ca lucrurile să funcționeze. Nativii au șanse să aducă un restar vieții afective. Pe de altă parte, horoscopul zilei le cere să evite speculațiile financiare și să-și reorganizeze bugetul, poate chiar să facă niște economii, pentru că pot apărea unele schimbări la acest capitol.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion resimt și ei acest careu, dat fiind că Uranus se află în sectorul relațiilor, iar Saturn în cel al familiei. Dincolo de faptul că se poate reedita o problemă relațională apărută în luna februarie, nativii sunt sfătuiți să-și revizuiască bazele emoționale pe care-și construiesc relații. Anumite tipare adânc înrădăcinate trebuie schimbate pentru ca viața în doi să funcționeze, dar și relația cu membrii familiei ar trebui redefinită. În unele cazuri este nevoie de mai multă responsabilizare față de problemele legate de casă.

Horoscop Săgetător

Saturn, guvernatorul banilor lor, se află în sectorul comunicării, iar Uranus în cel al muncii, prin urmare, Săgetătorii pot avea parte de reeditarea unui context petrecut în luna februarie în care nu au luat cea mai bună decizie profesională. Poate fi vorba de o renegociere a salariului, a unui comision. Pe de altă parte, la locul de muncă este o stare generală de instabilitate, iar nativii pot simți că muncesc prea mult sau că nu câștigă proporțional cu munca depusă, cu timpul și resursele alocate.

Horoscop Capricorn

Careul dea stăzi poate avea impact destul de mare asupra Capricornilor, dat fiind că Saturn le este guvernator. Acum, Saturn este retrograd în sectorul financiar și tensionat de Uranus din sectorul iubirii. Dincolo de faptul că speculațiile financiare trebuie evitate, nativii pot avea parte de reeditarea unui context sentimental petrecut în luna februarie, iar acest aspect cere revizuire și o nouă abordare, o schimbare în viața sentimentală. Sunt și nativi care simt că nu au nimic în comun cu persoana de alături, mai ales fiind vorba de cei care au început de curând o relație.

Horoscop Vărsător

Careul dintre Saturn și Uranus va fi puternic resimți de nativii Vărsător, dat fiind că Saturn se află chiar în zodia lor, în retrogradare. Un context emoțional, legat de viața personală, de familie și cămin se poate reedita acum pentru a fi reevaluat și reorganizat. Nativii pot resimți o instabilitate emoțională puternică și trebuie să facă anumite schimbări personale și să nu aștepte ca totul să vină de la ceilalți, dacă vor să-și redobândească liniștea sufletească.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești îl au pe Saturn în sectorul subconștientului și acest careu de astăzi îi poate stimula să caute răspunsuri la problemele pe care le au, fie legate de starea generală de sănătate, fie legate de spiritualitate. Nativii pot fi mai puțini comunicativi astăzi, mai interiorizați, fără prea mulr chef să dea explicații, dar și mai dornici de a lăsa ceva în spate din trecutul lor, de a ierta și a se detașa.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Horoscopul chinezesc pentru 25 februarie 2021. Joi este o zi guvernată de Lemn Yang și de Dragon

Andreea

“Luptăm împreună și vom lupta”

Andreea

A fost descoperit un alt efect advers posibil la vaccinarea cu serul Johnson&Johnson

Andreea