Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Horoscop zilnic 31 iulie 2021. Berbecii pot avea probleme cu banii

Horoscopul zilei de 31 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Contextul astrologic este unu mai puțin plăcut din punct de vedere financiar pentru toate zodiile, dar cei mai afectați pot fi Berbecii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 IULIE – 1 AUGUST 2021. TAURII ÎȘI ÎMBUNĂTĂȚESC VIAȚA SENTIMENTALĂ)

Horoscop Berbec

Situația financiară nu este deloc pe placul Berbecilor și din această cauză s-ar putea să fie nevoiți să-și amâne niște planuri. Nativii fac calcule, însă întreaga săptămână se va menține un aspect nemulțumitor în zona finanțelor. În unele cazuri poate fi vorba chiar de schimbări care apar în grila de salarizare și care afectează bugetul nativilor.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii prin semnul lor, însă de această dată va veni cu o mare nevoie de stabilitate emoțională și siguranță financiară. Din păcate, nici una, nici alta nu sunt acum din belșug și asta poate stresa nativii peste putință. Totuși, este timpul să-și facă și mici plăceri și să se bucure de unele escapade, momente de relaxare, dar fără să fie prea costisitoare.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt destul de agitați și neliniștiți și cu greu reușesc să zâmbească, iar dacă o fac, o fac de dragul celor din jur. Nativii pot fi frământați de gânduri, de amintiri și pot dezvolta unele regrete. Horoscopul de azi le cere să se odihnească mai mult și să fie atenți la starea de sănătate, să nu facă excese, în special alimentare.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt mai predispuși la ceartă cu prietenii. Natvii nu vor suporta intrigile altora, nu vor acceptă să li se reproșeze ceva și nici nu vor face compromisuri de dragul altora. Pe de altă parte, sunt mai predispuși conflictului nativii care au de returnat o datorie sau așteaptă bani de la o persoană din anturaj.

Horoscop Leu

Leii nu se pot desprinde de muncă sau de o situație profesională care îi stresează peste măsură. Nativii care lucrează astăzi pot fi mai dispuși conflictului cu superiorii sau cu colegii. Totodată, și cei care se bucură de weekend pot fi stresați de sarcini profesionale pe care, fie că vor, fie că nu vor, vor trebui să le execute.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt foarte conflictuali cu persoanele care nu le împărtășesc convingerile de viață. Nativii intră foarte ușor în contradicții și-i susțin vehement punctul de vedere. Horoscopul zilei le atrage atenția că pot fi forțați de anumite contexte să ia o decizie care contravine moravurilor și principiilor lor morale.

Horoscop Balanță

Balanțele pot avea parte de tensiuni legate de bani care pot lua naștere atât cu partenerul de viață, cât și cu partenerii de afaceri sau cu cei cu care împart bani și administrează la comun bunuri materiale. În cuplu se pot naște gelozii și suspiciuni, iar horoscopul de azi le atrage atenția asupra unor secrete care pot ieși la suprafață.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor și pe cât de mare este nevoia de a fi alături de partener, pe atât de mari vor fi și conflictele în cuplu. Nativii se impun, sunt autoritari și nu acceptă să le spună alții ce să facă. De fapt, ei nu acceptă nici sfaturile și nici opiniile celorlalți

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se preocupă de un context profesional și se vor stresa peste măsură. Deși este zi liberă, pot veni vești despre schimbări la job sau poate au primit deja niște înștiințări și acum le analizează. Pe de altă parte, starea de sănătate este mai sensibilă și trebuie să evite excesele, mai ales alimentare, și să se odihnească mai mult.

 Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să treacă prin tensiuni serioase cu persoana iubită, mai ales dacă relația este laînceput. Viața sentimentală a nativilor este dată peste cap, se întrevăd nemulțumiri și pot surveni fel și fel de schimbări deloc dorite. Atenție la reproșuri și la impuneri. Cei care au copii pot avea parte de certuri serioase cu aceștia.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii nu vor reuși astăzi, dar nici în zilele viitoare, să ajungă la o cale de mijloc cu familia. Sunt posibile conflicte destul de serioase cu părinții sau cu persoanele cu care locuiesc sub același acoperiș și care emit pretenții, unele mai mare decât pot oferi nativii. Horoscopul zilei le cere mai multă indulgență și atenție la stricăciunile care pot să apară în gospodărie.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt foarte direcți și chiar acizi, agresivi în comunicare și pot spune lucruri pe care mai apoi să le regrete. Nativii ar trebui să fie atenți la certuri pentru că se pot alege cu avertismente, amenzi și alte plângeri. Horoscopul de sâmbătă, 31 iulie, le cere să fie deosebit de prudenți la deplasări, să se asigure că au actele în regulă și să nu se urce obosiți la volan.

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA AUGUST 2021)

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Bia Khalifa, noua senzație a internetului umilește bărbații la mall

Andreea

Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici!

Andreea

„Bombardiera” lui Florinel Coman a dat în judecată Jandarmeria

Andreea