Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Imagini dramatice de la locul crimei! Ultimele clipe de viață ale interlopului român asasinat, în SUA. VIDEO

Imaginile cu ultimele clipe de viață ale liderului interlop din Chitila, executat în SUA de o grupare românească rivală, au fost filmate de martorii incidentului. Victima, împușcată în cap, nu a mai putut fi salvată, chiar dacă polițiștii ajunși la fața locului reușiseră să îș stabilizeze.

Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, era urmărit internațional de autoritățile române încă din anul 2018, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie. Reușise să ajungă în SUA, la Los Angeles, unde s-ar fi asociat cu o grupare infracțională românească, formată din persoane pe care acesta le cunoștea, mai ales că bărbatul în vârstă de 42 de ani era fiul lui Ion Trandafir, considerat liderul temutului clan Sadoveanu, din Chitila.

IMAGINILE LE PUTEȚI VEDEA AICI

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru GÂNDUL.RO, că între grupul lui Alișor Sadoveanu și un bărbat originar din Buzău ar fi existat un conflict după ce acesta din urmă ar fi considerat că a fost păcălit cu aproximativ 200.000 de dolari.

Criminalul a fost prins de anchetatorii americani

Ca urmare, buzoianul a decis să încheie neînțelegerile în stilul gangsterilor americani. În consecință, a scos pistolul și l-a împușcat pe Alișor, după care, potrivit unor martori, ar fi intenționat să-i omoare și pe prietenii acestuia. Totuși, bărbatul a decis să renunțe în ultimul moment și a fugit.

Primii care au ajuns la fața locului, au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. Agenții nu au stat pe gânduri și s-au apucat imediat să-i acorde primul ajutor.

Intervenția a avut efect, în condițiile în care băbatul și-a recăpătat pulsul, însă, cu toate că a ajuns în viață la spital, nu a mai putut fi salvat.Conform surselor citate, bărbatul din Buzău care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins, ulterior, de poliția americană.

Citește și: Dușmanul secret al lui Emi Pian, arestat în această dimineață! Detalii neștiute despre conflictul clanurilor Duduianu-SadoveanuSursa stire cancan.ro

Related posts

O britanică bănuiește că apartamentul în care locuiește este bântuit. Cum arată tabloul care a speriat-o. FOTO

Andreea

Vlad Gherman, probleme de sănătate după despărțirea de Cristina Ciobănașu. Ce a pățit actorul

Andreea

Noaptea de luni spre marți ne rezervă 10 meciuri de nota 10 din NBA!

Andreea