Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Imagini rare cu ”Regina muzicii populare” și soțul ei, la o plimbare romantică prin Herăstrău

Irina Loghin a renunțat la costumul tradițional și a ieșit la o gură de aer proaspăt. Nu singură însă, ci împreună cu soțul ei. CANCAN.RO i-a întâlnit pe ”Regina muzicii populare” și Ion Cernea în parcul Herăstrău din Capitală, la o plimbare romantică.

Artista nu se dezice de ritualul ei aproape zilnic! În ciuda faptului că este trecută de prima tinerețe, Irina Loghin arată foarte bine! Iar în locul sălii de fitness, artista preferă plimbările lungi în parc, alături de soțul ei. Echipați corespunzător, cu geci groase, haine sport, căciulă și fular, dar și cu masca de protecție la purtător, Irina Loghin și Ion Cernea au luat o gură de aer proaspăt.

Cei doi soți au pornit agale pe aleile din parcul Herăstrău și și-au limpezit gândurile. Ion Cernea avea mersul un pic mai greoi, însă Irina Loghin îl aștepta răbdătoare ca să țină pasul cu ea. Au povestit pe îndelete și s-au bucurat, în liniște, de plimbarea de după-amiază. Ulterior, după ce au dat câteva ture de parc, cei doi soți s-au îndreptat spre casă.

Irina Loghin și Ion Cernea, la plimbare în parcul Herăstrău

Irina Loghin, căsătorită cu Ion Cernea

Supranumită ”Regina muzicii populare”, Irina Loghin are destinul unei învingătoare. Artista s-a născut într-o familie numeroasă, cu șase frați, și a cunoscut lipsurile în copilărie. Talentul însă a ajutat-o pe Irina Loghin să răzbească. La puțin timp după ce și-a făcut debutul în muzică, numele ei avea să fie pe buzele tuturor.

Pe lângă succesul în plan profesional, Irina Loghin a avut de asemenea o viață liniștită în plan personal. Deși a fost râvnită de-a lungul timpului de mulți bărbați, de mai bine de patru decenii, artista își împarte viața cu Ion Cernea. Cei doi s-a cunoscut în tinerețe, la un ștrand, și de atunci sunt de nedespărțit. (VEZI ȘI: IMAGINI NEȘTIUTE CU IRINA LOGHIN. CUM ARĂTA, DE FAPT, ARTISTA ÎN TINEREȚE. GALERIE FOTO)

Ion Cernea a reușit să o impresioneze din prima zi pe Irina Loghin, mai ales cu postura sa, el fiind campion de lupte greco-romane. A reprezentat, de altfel, România la Jocurile Olimpice, dar și la Campionatele Europene și Mondiale.

Irina Loghin și Ion Cernea au împreună doi copii: Ciprian și Irina.

„Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arată bine, era manierat. Era și bun prieten cu Benone Sinulescu. Într-o zi au stabilit să meargă la ștrand, iar Benone a chemat-o și pe Irina.

Ea era o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați. Au fost mulți care au încercat să o impresioneze, dar numai Ion a avut câștig de cauză”, ne-a mărturisit un apropiat de-al Irinei Loghin în urmă cu ceva timp.

Irina Loghin și Ion Cernea au împreună doi copii: Ciprian și Irina

Irina Loghin și-a revenit spectaculos după ce a fost infectată cu noul coronavirus

La sfârșitul lunii august, solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului. Din fericire, Irina Loghin a făcut o formă ușoară a bolii și și-a revenit spectaculos după situația neplăcută prin care a trecut. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU IRINA LOGHIN DUPĂ CE S-A VINDECAT DE COVID-19)

“Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei, postat atunci pe contul de socializare.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Croitoru, resimte presiunea play-off-ului: „Fac un apel la jucători, pentru că meciul de la Arad va fi cel mai important!”

Andreea

La doar 23 de ani are 11 copii și își dorește să ajungă la 100. Ce spune soțul ei milionar

Andreea

Semnalul de alarmă tras de britanici! Boris Johnson: „Tulpina britanică a coronavirusului este cu 30% mai mortală”

Andreea