Cele mai noi stiri online
Entertainment

Ingrijorarea imi inunda sufletul

Ploua torential si am pe cineva, departe care asteapta sa il aduc acasa. Este ca un copil pe care il lasi la bunici, pleci, cand nu te vede sau cand doarme, apoi ii promiti la telefon ca te duci sa-l iei.

Dupa cum i-ai fagaduit celui mic si neajutorat ca il aduci acasa, la fel trebuie sa procedezi cu cel carea murit departe de tara si nu se poate intoarce singur.

Ploua si in hohotele stropilor care rasuna peste oras parca aud glasul lui tanguitor:„Sa vii sa ma iei! Sa vii sa ma iei!”

Ingrijorarea mi-a inundat strazile sufletului, cum inunda ploaia acum orasul. Se aud masinile cum trec prin valuri de parca ar fi vapoare si lumina farurilor lor a devenit fluida.

Ah, macar la inmormantarea lui sa nu ploua, fiindca a fost soare in viata mea! Mi-a fost lumina si mangaiere, frate, sot, prieten si iubit. A fost tot ce putea sa fie, dar s-a sfarsit!

A trecut o zi, de la trecerea lui in nefiinta. Durerea este inca vie si creste in mine, dar tornada ingroijorarii a scazut in intensitate.

Imi venea sa urlu fiindca nu gaseam o solutie sa il aduc inapoi, pana cand am gasit cea mai buna firma de servicii funerare, specializata in repatriere Anglia .

Poate ca si acolo ploua. E prapad in toata Europa, dar dupa cum Ana lui Manole nu s-a intors din drumul ei pana nu a fost zidita, la fel nu se intorc soferii firmei Transport-decedati.ro, pana nu mi-l aduc in tara.

I-am vazut adesea trecand pe sub fereastra mea si nu m-am gandit atunci ca ii voi astepta vreodata cu atata emotie.

Din cand in cand suna telefonul:„Am obtinut toate documentele necesare repatrierii. Am scapat de o grija. Nu mai aveti mult de asteptat. Sa aveti grija de dumneavoastra si sa va intariti!”

Mai trebuie si documente? Cat sunt de ametita cred ca m-as fi ratacit prin institutii. Cel putin bine ca ma suna si ca ma tin la curent cu tot ce fac.

-Doamna, cum doriti sa fie sicriul exterior din lemn masiv, de culoare inchisa, alb, de culoare deschisa? Mai ieftin, mai scump?”

Sa fie perfect, le raspund, desi nu exista sicriu perfect atata timp cat acopera chipul celui drag pentru totdeauna.

Casa de veci! Peste cateva ore au rezolvat problema actelor, apoi m-au intrebat daca doresc sa ii aranjeze intr-un anume fel parul si mi-au trimis poze cu hainele elegante, sa aleg.

Comunicam si telefoanele pe care le primesc de la ei imi tin de urat. Mi-au spus cand l-au asezat in sicriu si cand a plecat masina de acolo.

Ploua torential ca si aici, fiindca ii pare rau dupa viata pe care a pierdut-o si ca ma lasa singura aici. Mai este putin si ma voi linisti.

Ne vom intalni la capela, sa ne luam ramas bun. Fara ajutorul celor de la firma de servicii funerare nu as fi putut sa imi tin cuvantul dat.

Dragii mei, oricat v-ar sangera sufletul de durere, apelati cu incredere la firma la care am apelat si eu si norii de ingrijorare se vor indeparta usor-usor!

Related posts

Colectii Nike nemuritoare

ovidiu

De La Mamici – pentru mamici frumoase si fericite

stirile24

Coduri postale la indemana oricui

stirile24