Cele mai noi stiri online
Recomandari

Inlocuire Display Samsung A5 2016

stiri

Inlocuire Display Samsung A5 2016

Smartphone-ul este metoda cea mai optima de comunicare utilizata in prezent. Stim cu totii ca a avea un smartphone nu este un lux, a avea un smartphone bun este ceva accesibil tuturor, dar ce facem atunci cand il deterioram? Evident, nu se poate sa il deterioram decat “din greseala”. Aici, vreau sa va dau urmatoarea solutie.

Indiferent de grija care o porti unui bun, sau de atentia cu care manevrezi un telefon, vrem sau nu vrem, ele tot se strica. Cea mai des intalnita problema a smartphone-urilor este spargerea display-ului. Asta nu se intampla pentru ca nu au material de calitate, se intampla “din senin”. Cu totii am fost in situatia care, mergand cu telefonul in mana, ne scapa pe jos si se sparge display-ul. Sau cu folile de protectie, telefonul scapa exact in coltul neprotejat si apare subtil o linie diagonala pe acesta. Mai trist este pentru acele telefoane care au si touchscreen-ul impreuna cu display-ul, atunci dupa ce ca nu mai vedem imaginea netorsionata a ecranului, nici nu mai raspunde corect la comenzi.

Cea mai buna solutie, daca produsul nu se mai afla in garantie(si stim cu totii ca acesta se deterioreaza doar in afara garantiilor) este sa apelam la un service GSM. Nu tot timpul service-ul are display de schimb pentru telefonul nostru si incepem si cautam disperati o solutie de reparare a telefonului. Noi venim cu solutia urmatoare: esti un mandru detinator al unui Samsung A5? Acel Samsung cu o camera video si foto destul de mare si un ecran spectaculos. Daca esti detinatorul acestui smartphone si ai ghinionul de a-I sparge display-ul, apeleaza cu incredere la Glass GSM, disponibili si pe site-ul https://www.glassgsm.ro/. Specialistii ofera servicii de reparatie in orice oras, cu o simpla livrare si retur a produslui. Acestia lucreaza cu produse 100% compatibile cu telefonul dumneavoastra si o sa fie “ca si cum nici nu a fost spart”.

Scapa acum de stresul cautarii unui service GSM profesionist, apeleaza cu incredere la echipa GSM GLASS pentru a-ti salva jucaria ta de zi cu zi. Pe portalul : https://www.glassgsm.ro/servicii-oferite/reparatii-samsung/seria-samsung-galaxy-a/reparatii-samsung-a5/inlocuire-display-samsung-a5/ accesezi direct serviciul lor de reparare/inlocuire display. Pentru a livra produsul aveti neaparat nevoie de codul IMEI al telefonului, acesta il gasiti pe bateria telefonului sau pe exteriorul cutiei in care ati primit produsul. Acest cod IMEI ne ajuta la identificarea tipului de telefon si ne ajuta sa nu il incurcam cu alt telefon, in momentul in care iti livram produsul inapoi tie.

Te-am convins ca nu ai nevoie de ore de stat la coada, de stresul provocat de gasirea unei echipe GSM potrivite? Si totul pentru ca ai avut parte de acelasi ghinion ca toti ceilalti, sa spargi display-ul telefonului tau. Lasa-ne noua grijile tale si cu doar 350 de lei o sa iti inclouim display-ul Samsung-ului tau preferat. Nu-ti mai fa griji de timpul pierdut si de nervii consumati, stiti ca un neuron consumat nu se mai regenereaza da? In acest caz nu ezita sa-ti lasi telefonul in mana specialistilor!

Related posts

Concept marketing

stirile24

Camere de exterior

stirile24

Cum iti alegi cizmele de iarna potrivite?

ovidiu