Cele mai noi stiri online
Auto

Inscriptionari auto

Masina mea nu are dimensiuni prea mari – nu este un SUV sau un jeep, insa am avut mai multe dificultati cu ea chiar si asa. Nu doar ca nu gaseam firme care sa colanteze si masini de dimensiuni medii, dar atunci cand gaseam nu se ridicau deloc la nivelul asteptarilor mele. Pana sa dau de firma actuala unde imi colantez masina, am trecut prin mai multe intamplari, in mare parte neplacute.

Prima la care am apelat nu m-a incantat deloc, ba chiar displacut. La patru luni dupa colantare au aparut bule de aer sub material din cauza manoperei prost facuta si a inceput sa se degradeze treptat si foarte rapid.

Nici a doua nu a fost mai buna, principalul inconvenient aparand atunci cand am trecut cu masina prin mai multe diferente de temperatura, lucru ce trebuia sa se fi sondat fara niciun fel de problema in privinta materialului.

Ultima si cea care sa dovedit cea mai buna am descoperit-o acum 4 ani. In comparatie cu cele precedente, diferentele se simteau la fiecare pas. Cel mai mult mi-a placut felul cum am fost abordat, ulterior primind si sfaturi destul de utile pentru intretinerea foliei. Cat despre folie, chair si acum dupa 4 ani pe masina nu se afla nicio zgarietura si nicio bula de aer care sa fi patruns in timp pe sub material. Cat despre rezistenta la temperaturi mai ridicate sau mai joase, colantul nu a avut de suferit in niciun fel, luciul conferit ramanand la fel de intens. De atunci, de fiecare data cand vreau sa schimb culoarea apelez la ei. E foarte placut sa stii ca toate cautarile nu au fost de prisos.

In final recomand cu cea mai mare placere aceasta firma, site-ul sau fiind www.autoprint.ro. Va asigur ca veti avea parte de cele mai fiabile servicii, calitatea fiind pe departe cea mai buna de pe piata! Daca doriti sa colantati masini mai mari sau doriti inscriptonari auto nu exista niciun fel de problema, ocupandu-se si cu astfel de colantari mai dificile putin, dar nu imposibile. Va urez in continuare sa va bucurati de masina cea nou colantata si o zi cat mai placuta!

Related posts

Noul BMW M4 V8 4.0 ! Splendid !

stirile24

Incredibil! Cum e posibil ca o fata sa faca asa drift-uri?

stirile24

Lowered BMW E30

stirile24