Cele mai noi stiri online
Actualitate

Insula Lefkada

stiri

De mai bine de 5 ani de zile imi faceam concediile numai in Romania si sincer sa fiu ajunsesem in punctul in care ma saturasem de preturile exorbitant de mari si de serviciile de proaste calitate oferite de hotelierii de la noi. Asa ca am zis sa incerc o vacanta si in alta tara si am ales ca destinatie Insula Lefkada fiindca auzisem de la prietenii mei ca este o destinatie de vis….ceea ce s-a dovedit a fi adevarat inca din prima zi in care am ajuns acolo, in insula Lefkada.

Am ales sa plec cu masina personala fiindca intotdeauna am preferat sad au un ban in plus dar sa am parte de un confort sporit, confort care nu poate fi oferit de un amarat de autocar. Cei drept, drumul este un pic cam lung, aveti de parcurs aproximativ 1060 de km, dar dupa ce treceti de Bulgaria parca nici nu mai simtiti ca sunteti pe drum. In Grecia trebuie sa mergeti pe autostrada Egnatia Odos, o autostrada care traverseaza Grecia de la Vest la Est si pe anumite portiuni trece fix prin munti. Pentru a ajunge pe Insula Lefkada nu este nevoie de feribot ci o veti face pe un pod plutitor construit de ingeniosii ingineri eleni.

Cand ajungeti pe insula primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa cumparati o harta sau un ghid pentru a putea explora toate locurile superbe pe care insule vi le poate arata. Insula are o suprafata de aproximativ 50 kilometri patrati si are iesi la Marea Ionica, iar din spusele turistilor si a oamenilor locului este cea mai frumoasa din regiune.Mie personal mi-a placut enorm de mult perioada pe care am petrecut-o pe insula mai ales datorita superbelor peisaje pe care le-am vazut si cu siguranta la anul voi reveni si poate chiar voi dubla perioada sejurului (in functie de bani si de posibilati).

Related posts

Religia pentru clasa a II-a

ovidiu

Sloturile in casinourile din Romania

stirile24

Tu stii sa ai grija de portofelul tau?

Andreea