Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Internauții au rămas fără grai! Ea este femeia care arată ca o puștoaică. Ce vârstă are de fapt

Liza Gulyaewa a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a publicat o fotografie a mamei sale, în vârstă de 45 de ani, care arată atât de tânără încât ar putea fi confundată cu ușurință cu fiica ei, în vârstă de 24 de ani.

Există unele persoane care au norocul de a îmbătrâni grațios și nu-și arată deloc vârsta. Este și cazul unei femei din Londra, care pare să fi descoperit elixirul tinereții. Liza Gulyaewa, un fotomodel în vârstă de 24 de ani, este foarte activă pe platforma de TikTok și interacționează cu urmăritorii ei.

La un moment dat, unul dintre aceștia a întrebat-o pe Liza cum reușește să arate atât de bine. Și dacă lumea credea că va dezvălui vreun ”tratament minue”, ei bine aceștia au avut parte de o surpriză de proporții. Tânăra le-a mărturisit fanilor că are gene bune și că moștenește frumusețea și chipul fără cusur de la mama ei, cu care de altfel a publicat un video.

Internauții au rămas mască când au văzut-o pe cea care i-a dat viață Lizei. Femeia, în vârstă de 45 de ani, poate fi confundată cu o puștoaică. Cele două par mai degrabă a fi surori, nicidecum mama și fiică. Clipul a ajuns să fie vizionat de 2,7 milioane de persoane.

@liza_gulyaewathanks mum for good genetics ♥️ ##fyp♬ original sound – Sarah Cothran

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Cum arată acum Doru Octavian Dumitru, „Regele comediei” anilor ’90

Andreea

Prințul Nicolae al României, mesaj pentru Casa Regală după decesul Prințului Philip

Andreea

Bianca Drăgușanu, dedicație pentru Gabi Bădălău într-un club din București: “Tot ce gândesc ești tu”

Andreea