Cele mai noi stiri online
Sport

Ioan Becali rupe tăcerea! De ce a ratat Ianis Hagi transferul în Serie A și ce face Borcea la pușcărie

Ioan Becali a relatat că Ianis Hagi (Genk) trebuia să ajungă în Serie A, la Cagliari, dar mutarea a căzut din cauza soției președintelul italienilor, Tommaso Giulini.

„Ianis putea ajunge la Cagliari. Italienii au venit de 4-5 ori să-l urmărească. Dădeau 4 milioane de euro pe el. Dar președintele echipei a cumpărat un bulgar, pe Despodov (n.r. Kiril Despodov, adus în iarnă de la ȚSKA Sofia și împrumutat în vară la Strum Graz). L-a adus pe bulgar pentru că soția președintelui e bulgăroaică. Și cel care coduce ȚSKA Sofia a rugat-o să-l ajute cu transferul. Scouterii de la Cagliari erau îndrăgostiți de Ianis. Hagi și Popescu au vorbit de multe ori cu italienii, dar a fost preferat bulgarul”, a spus Becali la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Transferul lui Ianis Hagi la Genk a fost anunţat la mijlocul lunii iulie, de către clubul belgian. Hagi a semnat un contract valabil până în 2024. FC Viitorul a încasat opt milioane de euro din partea lui Genk. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni.

Giovanni Becali, dezvăluiri despre viața lui Cristi Borcea la pușcărie

Cristi Borcea (49 de ani) numără zilele care au mai rămas până va fi eliberat condiționat, dar pentru asta și muncește în cadrul Penitenciarului Jilava. Giovanni Becali, bun prieten cu Borcea, a dezvăluit și locul în care ”trage” fostul acționar dinamovist pentru a-și recâștiga libertatea cât mai curând, potrivit digisport.ro.

”Vorbesc cu el de două-trei ori pe săptămână, e bine! Mă rog, e bine… Când ieși la muncă dimineața și te întorci seara, e bine! Pentru că ești la muncă, nu mai ești acolo. El, practic, doar doarme acolo. Și aici muncește pentru a-și câștiga zilele. Muncește la un depozit de ambalaje. Acolo unde penitenciarul are contract”, a dezvăluit Giovanni Becali, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Chester Williams a decedat la numai 49 de ani

stirile24

Președintele UEFA anunță anumite schimbări pentru turneul final al Euro 2021

stirile24

Zlatan Ibrahimovic și-a pregătit o revenire de senzație în Europa! A fost dat de gol de șeful MLS

stirile24