Cele mai noi stiri online
Revista Presei

Ionel Dancă – noul şef al Cancelariei prim-ministrului – 06.11.2019

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost numit şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

Decizia a fost semnată, marţi, de premierul Ludovic Orban şi publicată miercuri în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Tot marţi, premierul Ludovic Orban a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de şef al Cancelariei, cu rang de ministru, a lui Costin Mihalache.

Ionel Dancă a fost jurnalist, analist economic, realizator şi moderator TV.

El a fost şi coordonator academic al masterului ‘Politici de integrare europeană’ de la Facultatea de Ştiinţe Politice – Departamentul de învăţământ la distanţă din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

În 2013 şi 2014, Dancă a ocupat funcţia de consilier al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Cioloş pentru proiecte de dezvoltare economică regională (2016) şi coordonator al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică (UGAT) pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roşia Montană – Munţii Apuseni şi comunităţile marginalizate din Moldova (Vaslui – Iaşi).

Sursa stire bursa.ro

Related posts

PENTRU ACTIVITĂŢI DE PRESTARE SERVICII TURISTICE ŞI ALIMENTAŢIE PUBLICĂ: ANPC a organizat o acţiunea de consiliere a operatorilor economici – 04.09.2019

stirile24

România aderă la Standardul Special Plus de diseminare a datelor – 01.11.2019

stirile24

Forumul Internaţional al Riscurilor Catastrofale, la o nouă ediţie

stirile24