Cele mai noi stiri online
Revista Presei

Ionel Dancă – noul şef al Cancelariei prim-ministrului – 06.11.2019

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost numit şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban.

Decizia a fost semnată, marţi, de premierul Ludovic Orban şi publicată miercuri în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Tot marţi, premierul Ludovic Orban a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de şef al Cancelariei, cu rang de ministru, a lui Costin Mihalache.

Ionel Dancă a fost jurnalist, analist economic, realizator şi moderator TV.

El a fost şi coordonator academic al masterului ‘Politici de integrare europeană’ de la Facultatea de Ştiinţe Politice – Departamentul de învăţământ la distanţă din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

În 2013 şi 2014, Dancă a ocupat funcţia de consilier al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Cioloş pentru proiecte de dezvoltare economică regională (2016) şi coordonator al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică (UGAT) pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roşia Montană – Munţii Apuseni şi comunităţile marginalizate din Moldova (Vaslui – Iaşi).

Sursa stire bursa.ro

Related posts

COMUNICAT: Digi Communications NV anunţă conferinţa telefonică cu investitorii pentru prezentarea rezultatelor financiare preliminare ale anului încheiat la 31 Decembrie 2019 – 15.02.2020

stirile24

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019 TURUL 2 Ministrul Justiţiei: Acum 30 de ani românii au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber – 24.11.2019

stirile24

Marcel Ciolacu face o vizită la Bruxelles, unde se va întâlni cu preşedintele socialiştilor europeni – 16.02.2020

stirile24