Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Irina Stroia, bătută în plină stradă, lângă mama ei

Irina Stroia, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, a fost băută în plină stradă, de față cu mama ei. Ce s-a întâmplat ziua, în amiaza mare, și de la ce a pornit totul?

Irina Stroia, fosta ispită de la ”Insula Iubirii”, a fost agresată fizic în plină stradă, când era acompaniată de mama ei. Cele două au mers inițial la un consult medical, însă, după ce au ieșit din cabinet, nu se așteptau nicio secundă să fie agresate pe stradă. Fosta ispită și mama ei se întorceau spre mașină, moment în care cele două au fost agresate de o femeie. Aceasta a venit și le-a bătut în geam, deranjată fiind de faptul că ea ar fi parcat mult prea aproape de autoturismul ei. Irina Stroia a negat acest lucru. După ce aceasta a ”încasat” cuvinte dure din partea femeii, la incident și-a făcut apariția și încă un bărbat.

Bărbatul ar fi lovit-o pe Irina Stroia, după ce discuțiile în contradictoriu s-au intensificat. Pe rețelele de socializare, fosta ispită de la ”Insula Iubirii„ a postat o imagine cu agresorul pentru a-l putea găsi și să meargă la poliție ca să îl reclame.

”M-a înjurat în continuare, și pe mine, și pe mama, din moldovence proaste nu ne-a scos. I-am zis cum adică să dea în mine, adică ce i-am făcut eu lui să dea în mine, mamă și când mi-a tras un pumn în ochi, deci uitați-vă la mine, sunt machiată și tot se vede în halul ăsta”, a povestit ea.

A avut probleme în familie

Irina Stroia a dezvăluit, în trecut, că relaţia toxică a părinţilor ei a fost unul dintre motivele pentru care a decis să meargă la Insula Iubirii şi să ajute cuplurile să se cunoască mai bine.

„Ai mei au avut o căsnicie dificilă. Au stat 17 ani într-o relaţie toxică. Mama a făcut stop cardiac când a aflat că mă duc la Insula Iubirii. S-a uitat la sezonul trei. După ce s-a uitat a zis: mami, du-te, că mi-ar fi plăcut şi mie ca în 17 ani (n.r. căsnicie), cineva să îmi deschidă ochii”, spunea ea, acum ceva timp.

sursă foto: arhivă CANCAN / capturi video InstaStory Irina Stroia

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Accident teribil în Maramureș. Un tânăr de 20 de ani a încercat să se sinucidă, oprind mașina în fața unui tren. Tocmai ce pierduse la păcănele

Andreea

Horoscop zilnic 12 august 2021. Mercur intră în zodia Fecioară

Andreea

Neil Lennon nu mai este managerul lui Celtic

Andreea