Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Îți mai aduci aminte de Natalia Oreiro? Ce face fostul „înger sălbatic” la vârsta de 44 de ani

În urmă cu 20 de ani, Natalia Oreiro devenea una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele. Producția „Înger sălbatic” i-a adus un succes internațional și i-a deschis numeroase uși. Acum, actrița nu mai este la fel de rebelă și are o înfățișare nouă.

Natalia Oreiro a ajuns la vârsta de 44 de ani și a lăsat în urmă telenovelele, vedeta este complet schimbată și este o mămică fericită. După succesul înregistrat de producția „Înger sălbatic”, unde Natalia Oreiro a interpretat-o pe Milagros, au urmat numeroase alte proiecte pentru actriță. Aceasta a mai jucat în seriale precum „Patito feo”, „Kachorra” și „Solamente vos”, ultima telenovelă în care a apărut fiind „Entre canibales”, difuzată în anul 2015.

Pe lângă cariera de actriță, Natalia Oreiro s-a lansat și în lumea muzicală, fiind interpreta unor melodii care au cucerit publicul. Mai apoi, vedeta a fost gazda emisiunii „Got Talent Uruguay”, iar acum este o militantă pentru drepturile comunității LGBTQIA+.

(CITEȘTE ȘI: BOALA RARĂ DE CARE SUFERĂ NATALIA OREIRO! A ŢINUT TOTUL SECRET PÂNĂ ACUM. ÎI AFECTEAZĂ SERIOS CARIERA)

Natalia Oreiro, protagonista unui scandal în Rusia

Natalia Oreiro este extrem de apreciată în Rusia. Toată lumea o iubește și s-a creat inclusiv un documentar despre ea, a cărui temă este iubirea pe care rușii o au față de uruguyană. Însă, deși este admirată de ruși, vedeta a stârnit un scandal de proporții aici.

Rusia nu este o țară deschisă în ceea ce privește comunitatea LGBTQIA+, iar Natalia Oreiro a ignorat acest lucru. Vedeta a apărut la radioul național purtând un tricou cu curcubeu, unul din simbolurile folosite la paradele gay, iar acest lucru a stârnit numeroase reacții negative.

(VEZI ȘI: NATALIA OREIRO S-A FOTOGRAFIAT CU UN CUNOSCUT LĂUTAR DE LA NOI)

Sursa stire cancan.ro

Related posts

“Sunt aici pentru judecata voastră”

Andreea

Simona Halep – Serena Williams LIVE VIDEO în sferturile de finală Australian Open. “Asul” din mâneca româncei

Andreea

Cum s-a „reabilitat” Răzvan Simion în fața iubitei, Daliana Răducan

Andreea