Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Iulia Albu, atac acid la adresa lui Cătălin Botezatu în timpul podcast-ului realizat de Măruță: “Lui nu îi plac bărbații?” + reacția celebrului designer

Invitată la podcat-ul “Acasă La Măruță”, Iulia Albu a acceptat provocarea să stea de vorbă la telefon cu designerul Cătălin Botezatu cu care a avut la un moment dat o relație rece și, în trecut, s-a spus că au fost la cuțite. De altfel, în timpul discuției diva a lansat un atac acid la adresa celebrului creator de modă, care a ales să nu îi plătească cu aceeași monedă.

Iulia Albu, atac acid la adresa lui Cătălin Botezatu în timpul podcast-ului lui Măruță

În vârstă de 39 de ani, Iulia Albu “a coborât” garda mai mult ca niciodată în timpul podcastului realizat de Cătălin Măruță. Întrebată de acesta daca ar vrea să sune in direct diferite persoane cu care a fost în scandal de-a lungul timpului, fashion editor-ul a oferit un răspuns afirmativ cu zâmbetul pe buze. Printre cei apelați de soțul Andrei se numără: Mihai Albu, Andreea Bănică, Andreea Bălan, Oana Zăvoranu și Cătălin Botezatu.

Fosta jurată de la “Bravo, ai stil!” a declarat că relația cu Cătălin Botezatu a început să scârție după ce ea a decis ca rochia de mireasă pentru nunta cu Mihai Albu să fie Răzvan Ciobanu. Pe de altă parte, creatorul de modă a contrazis-o.

“Nu ne-am vorbit de când a plecat de la noi. Ea chiar a purtat o rochie semnată Botezatu la Columbeanu. Trebuie să își facă rochia la creatorul pe care îl dorește. Asta nici nu contează. Noi ne-am înțeles foarte bine la «Bravo, ai stil!»”, a declarat designerul care a împlinit 54 de ani pe 3 decembrie.

Aflat în vacanță în Madeira, Cătălin Botezatu a întrebat în ce este îmbrăcată Iulia Albu, iar Măruță i-a spus că are un sacou cu un colier superb și pantaloni cu o crăpătură adâncă.

“(…). Mi-aduc aminte de «Bravo, ai stil!», când venea cu pantaloni sau cu rochii din astea… Era apetisantă”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Deși designerul a complimentat-o, diva i-a lansat un atac dur privind orientarea lui sexuală.

“Măi, da’ lui Cătălin nu îi plac bărbații?” a fost replica vedetei, pe care o puteți asculta la 1:16:23.

“Ai înțeles greșit. Tu ești răutăcioasă în continuare. Eu am spus altceva: mă bucur că sunt iubit în aceeași măsură și de femei, și de bărbați. Tu știi cum e să fii urât. Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a explicat juratul de la “Bravo, ai stil!”.

“Să știi că asta e o vorbă și, în general, este bine să fii iubit și să te lași iubit”, a intervenit Iulia Albu.

“(…). Ești o femeie deașteaptă și frumoasă și cred că așa vei rămâne pentru binele tău”, a mai subliniat pe un ton apăsat Cătălin Botezatu.

Nu rata: Iulia Albu a dezvăluit motivul pentru care a păstrat numele fostului soț

Andreea Bălan și Andreea Bănică au refuzat să stea de vorbă la telefon cu Iulia Albu – puteți descoperi cum au reacționat cântărețele când au auzit că fashion editor-ul vrea să le salute la 1:35:34 al clipului de mai sus, respectiv la 1:41:58.

Te-ar putea interesa: Iulia Albu, declarații emoționante despre iubitul ei: “Este omul lângă care mă văd pentru tot restul vieții”

Sursa foto: Facebook & captură video YouTube / @Acasa La Maruta 

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Monica Gabor îl răsfață la maximum pe Mr. Pink! Vedeta s-a transformat într-o gospodină desăvârșită

Andreea

Incredibil! Cum i-a răspuns o femeie vecinei care i-a lăsat mesaj să nu mai facă zgomote noaptea în pat

Andreea

Laurette, adevărul despre ce s-a întâmplat înainte de a ajunge la hotel. Cum a degenerat toată situația

Andreea