Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Iulia Sălăgean, atac direct la adresa fostei iubite a lui Alex Bodi. Ce a spus despre Justyna Gradek

Iulia Sălăgean a șters pe jos cu Justyna Gradek, o fostă cucerire a lui Alex Bodi. Aceasta spune despre poloneză că nueste deloc inteligentă și pare să știe multe lucruri despre ea.

Întrebată ce părere are despre Justyna Gradek, Iulia Sălăgean nu a ezitat deloc să spună tot ce gândește despre femeia cu care Bodi a petrecut câteva zile de lux la Mamaia.

”Cred că a dat dovadă de prostie și domnul Alex s-a înșelat. Cu cu cât ești mai împopoțonată, mai tunată, cu atât creierul e mai mic. De implanturi și operații toată lumea își poate face, dar implant la creier nu există din păcate, dar na, ce să zic”, a spus Iulia Sălăgean despre poloneză.

Mai mult de atât, întrebată de motivul pentru care crede că Alex Bodi s-a despărțit de ea, Iulia Sălăgean a luat în calcul și varianta ca acesta să nu fi știut că e căsătorită.

De asemenea, Iulia Sălăgean a sugerat că știe mai multe lucruri ascunse despre Justyna Gradek, anume că aceasta ar avea conturi pe diverse site-uri pentru adulți. Din acest motiv, poate, crede ea, că Bodiar fi lăsat-o în urmă.

”Posibil să nu fi știut, dar poate nici nu avea cine știe ce gânduri cu ea, e un subiect foarte discutabil, nu poți să vorbești. Se vede pe ea că nu e tocmai foarte inteligentă, posibil să joace așa, poate așa e stilul ei. Din greșeală am primit niște informații că s-ar afla pe niște site-uri mai ciudate așa (…)”, a mai spus ea.

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Alex Bodi a „stricat” nunta Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău

Andreea

Ce șpagă de barosan a lăsat la LOFT ”șmecherul cu Rolls-Royce”!

Andreea

Ce face ”Cheluțu” în timpul concertelor lui Dorian Popa + cine are grijă de el! Artistul a făcut show, iar un fan a intrat până la gât în piscină, pentru a-l filma

Andreea