Cele mai noi stiri online
Sport

Jandarmeria, intervenție în forță la metrou! Ultrașii CSA Steaua gazați și bătuți

Trupele speciale din cadrul Jandarmeriei Române au intervenit, vineri după amiază, la metroul bucureștean. Mai mulți suporteri ai CSA Steaua au fost sscoși și vagoanele metroului, gazați, bătuți și încătușați pe peron sub privirile călătorilor. Suporterii aveau asupra lor fumigene, dar și mai multe arme albe.

„Cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele FC DINAMO 1948 București și CSA Steaua București, care se desfășoară pe stadionul Dinamo, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București comunică următoarele:

În jurul orelor 15.00, în proximitatea stadionului s-au adunat două grupuri, un grup de aproximativ 60 de suporteri dinamoviști și un grup de aproximativ 100 de suporteri steliști.

În momentul în care jandarmii au încercat separarea celor două grupuri și dispersarea lor, suporterii au intrat în conflict cu forțele de ordine. Grupul de suporteri steliști a revenit în stația de metrou Ștefan cel Mare iar în momentul conducerii suporterilor doi jandarmi au fost loviți fiind necesară intervenția pentru imobilizarea și reținerea agresorilor. În urma acestui conflict aproximativ 30 de persoane au fost conduse la secția de poliție, în vederea luării măsurilor legale”, se arată în comunicatul de presă al Jandarmeriei Române.

Sursa video: facebook

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Cutremur în La Liga! Un star de la Real Madrid se transferă la FC Barcelona

stirile24

Reacția lui Gigi Becali când a fost oprit de un echipaj de poliție

stirile24

Dinamo București a renunțat la Gigi Mulțescu

stirile24