Cele mai noi stiri online
Actualitate

Kids Mag are un nou site

haine bebelusi

Venim cu vești minunate! Kids Mag a lansat o nouă versiune a site-ului kids-mag.ro! Acum ai și mai multe opțiuni de haine bebelusi pentru copilașul tău. De la body bebelusi bumbac, la bentițe pentru bebeluși și pijamale bebeluși. Bebelușul tău va avea cele mai bune haine de pe Kids Mag. Aceste haine vor fi calitative și vor fi excelente pentru copilașul tău, care se va bucura atât de mult de ele, fiindcă și el sau ea va prefera, în mod evident, haine de calitate.

Noul site Kids Mag este în mod evident alegerea corectă atunci când vine vorba de haine pentru copilași și bebeluși. Partea cea mai frumoasă la acest magazin de hăinuțe pentru copii este faptul că toate produsele sunt de o calitate excepțională, fapt care ne permite să ne bucurăm de aceste hăinuțe de o calitate excepțională.

Kids Mag crede că fiecare moment alături de copilul tău merită să fie trăit la intensitate maximă: de la momentele când nu poate dormi până la îmbrățișările calde urmate de râsete, fiecare moment este un punct magic de referință pentru creșterea familiei tale. Pentru aceste momente a fost Kids Mag creat!

Kids Mag îți oferă produsele care te vor ajuta să primești un bebeluș pe lume, cu atingerea fină a materialelor sustenabile și ecologice.

Această firmă folosește cele mai fine, moi și calitative materiale, care sunt făcute cu imaginea unei familii fericite în minte. Fabricate cu grijă din surse sustenabile, Kids Mag respectă mediul înconjurător prin procesele de fabricație. Numai materialele naturale vor atinge pielea delicată a bebelușului tău.

Concept unic în România – Abonamentele Baby Club

Totul este despre simplificarea primelor etape ale vieții de părinți. Pentru a te ajuta să fi mai liniștită, Kids Mag a creat un abonament prin care să îți alegi setul personalizat de hăinuțele necesare pentru copilașul tău. Acesta îți va fi livrat în fiecare lună – fără să-ți mai faci griji!
Ești așteptată în grupul Mami Vogue, unde vei fi la curent cu cele mai importante articole despre copii și unde vei cunoaște cele mai drăguțe mămici.

Materiale de top

Făcute din bumbac organic și bambus, materialele Kids Mag sunt extrem de soft. Aceste materiale reglează temperatura corpului și lasă pielea să respire, fiind potrivite atât pentru activitatea de zi cu zi, cât și pentru somn.

Surse sustenabile

Valorile Kids Mag reflectă dragostea pentru planetă și nevoia de a proteja generațiile viitoare.

În procesul de fabricație a produselor Kids Mag sunt folosite metode derivate din surse sustenabile, de la materiale până la fabricile de producție cu care aceștia lucrează. Prin investiția în fabrici de încredere vă pot asigura condiții sigure și calitative de lucru. Kids Mag crede în reciclare, de aceea atunci când  crezi că nu mai folosești un produs Kids Mag, îl poți returna iar acesta va fi donat copiilor nevoiași.

Related posts

Servicii funerare complete, pentru o înmormântare fără griji

stirile24

Întrebări și răspunsuri Bucharest Start-up City

ovidiu

Tigari electronice ieftine

stirile24