Cele mai noi stiri online
Paparazzi

L-a vindecat coronavirusul de miopie pe Gabriel Cotabiță?!? Declarații uluitoare ale artistului: „Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur”

După ce a fost infectat cu noul coronavirus și s-a vindecat, Gabriel Cotabiță a observat că ceva s-a schimbat radical la starea sa de sănătate, din fericire, de data aceasta, în bine, nu în rău. Artistul, în vârstă de 65 de ani, pe 5 ianuarie a fost internat în spital, iar în prezent se simte bine.

Vedeta a povestit într-un interviu recent că trăiește un adevărat miracol – deși înainte de boală suferea de miopie, având dioptrii de -1, acum vede foarte bine.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a mai mărturisit Gabriel Cotabiță, potrivit impact.ro.

Despre experința sa cu virusul

Cântărețul spune că nu are foarte multe amintiri despre șederea sa în spital, iar acest lucru este foarte bun. „M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a declarat artistul, potrivit aceleași surse.

Citește și: Fiica lui Gabriel Cotabiță, despre coșmarul pe care îl trăiește întreaga familie de când artistul s-a infectat cu SARS-CoV-2: “Nu avem cum să mergem să îl vedem, date fiind procedurile în vigoare”Sursa stire cancan.ro

Related posts

Daniela Crudu a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. Ce intervenție a suferit de această dată. „Mi-am pus o formă superbă”

Andreea

“Regina manelelor” sărbătorește primăvara în propriul stil. Cum am filmat-o pe iubita lui Florin Salam alături de copii

Andreea

O femeie din Botoșani a dispărut de acasă de o săptămână! Polițiștii cer ajutorul populației

Andreea