Cele mai noi stiri online
Afaceri Entertainment IT Recomandari Revista Presei Servicii

Laptopuri refurbished vs Laptopuri second hand

laptop-refurbished-vs-second

Astăzi, echipamentele de înaltă calitate sunt destul de costisitoare, și prin urmare, din ce în ce mai des consumatorii sunt înclinați să cumpere laptopuri refurbished sau second hand, deoarece acest lucru va economisi o anumită sumă de bani și, dacă știi să alegi, poți achiziționa dispozitive de înaltă calitate.

Principalele avantaje ale dispozitivelor folosite

Performanțele suficient de ridicate ale laptopurilor refurbished sau second hand- în ciuda dezvoltării rapide a tehnologiei computerizate, practic nu sunt inferioare modelelor noi, din punct de vedere al performanței. Deși au fost utilizate, laptopurile refurbished arată perfect, față de laptopurile second hand, deoarece acestea au fost verificate și le-au fost schimbate elementele nefuncţionale, carcasele sau bateriile.

Laptopurile second hand se vând așa cum sunt, fără a le schimba toate componentele, ci doar pe cele care le afectează buna funcționare. Dacă faci o comparație între laptopuri refurbished și laptopuri noi din magazin, se poate spune că cel recondiționat nu poate diferi  în ceea ce privește performanțele unui laptop nou din clasa mijlocie. Acest lucru nu se poate spune despre laptopurile second hand.

Calitatea bună a imaginii și memoria RAM

În ultimii șapte ani, toate modelele de laptopuri au trecut pe ecrane retroiluminate cu LED-uri, ceea ce a îmbunătățit semnificativ calitatea imaginii, astfel încât, atunci când cumperi un laptop refurbished, poți conta pe calitatea ecranului, ceea ce nu se poate spune despre laptopurile second hand.

Deoarece multe laptopuri refurbished sunt modele lansate chiar acum patru ani, pot fi găsite cu ușurință orice componente, ceea ce înseamnă, că dacă dorești, poți să-i schimbi componentele cu unele noi, performante. Laptopurile second hand chiar dacă au prețuri mult mai mici, sunt totuși dispozitive care nu suferă modificări semnificative, ci sunt vândute așa cum sunt.

Laptopurile refurbished și laptopuri second hand – Prețuri accesibile

Chiar dacă este un model al unei mărci populare, și din punct de vedere al calității este la fel ca și unul nou, prețul laptopurilor refurbished este mult mai mic decât al omologilor din magazin. Certificarea obligatorie este întotdeauna inclusă în prețul dispozitivelor noi. Aceasta este o verificare a faptului că aparatul este complet funcțional și gata de utilizare. Același lucru se întâmplă și cu laptopurile refurbished. 

Angajații demontează dispozitivul și testează toate componentele pentru a depista defecțiunile, acest lucru făcându-se chiar mai strict decât la fabrica producătorului. Rezultatul este un dispozitiv la un preț mai mic, dar nu de calitate inferioară celui nou. La laptopurile second hand sunt permise mici lovituri sau zgârieturi pe carcasă.

De asemenea, starea imperfectă a ecranului este permisă. Poate avea mici puncte de lumină sau pixeli morți, însă urmele de utilizare nu interferează cu funcționarea normală a dispozitivului. Prețul evident este mult mai mic, decât prețul laptopurilor refurbished.

Related posts

VERIFICĂRI LA ŞANTIERELE DIN CAPITALĂ: Inspectorii municipali au aplicat sancţiuni în valoare de peste 280 de mii de lei – 31.01.2020

stirile24

ALERT KLAUS IOHANNIS: “Stare de urgenţă, începând de luni” – 15.03.2020

stirile24

MAE a transmis o listă suplimentară de 270 de secţii de votare în străinătate – 11.10.2019

stirile24