Cele mai noi stiri online
Auto

Leasing operațional. O ofertă sigură de finanțare

Dacă ești la început de drum în lumea transporturilor, trebuie să ții cont de câteva criterii de bază atunci când te hotărăști să îți achiziționezi un cap tractor sau camioane rulate. Companiile de top, precum camioane Scania, au scos spre vânzare camioane rulate pentru cererea mare care vine din partea șoferilor de top sau a antreprenorilor.

Camioane.Scania.ro este unul dintre cei mai importanți distribuitori de camioane second-hand sau cap tractor, renumele Scania fiind deja celebru,  și este renumit datorită fiabilității și durabilității.

Finanțarea un aspect foarte important

Camioane rulate sunt mai ieftine decât camioanele noi, dar ce faci când nu ai bani cash nici pentru un camion second-hand? Scania oferă prețuri avantajoase și calitative. Scania oferă leasing operațional, un serviciu unic în România, care constă într-o colaborare între Scania Credit și Scania România. Scopul Leasing-ului operațional este asigurarea unor alternative și oferirea de soluții financiare și de asigurare pentru cumpărătorii de camioane Scania, camioane MAN sau oricare altă marcă.

Serviciile financiare oferite de Scania reprezintă flexibiliatea soluțiilor de finanțare și au scopul de a oferi clienților costuri previzibile pentru a face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcționare a vehiculului. Scania România, în colaborare cu Scania Credit vin în întâmpinarea cererii tot mai mari de leasing financiar pentru camione rulate și este un serviciu unic în România. Oferta de Leasing Financiar constă într-o dobândă mica, de doar 4,8% fixă. Avansul este de 10%, valoarea reziduală tot de 10%, iar perioada de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani. De asemenea, asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP vor fi atașate promoției curente, cu costuri și acoperire personalizate nevoilor tale.

În mod opțional poate fi inclus și pachetul de servicii Optim care înseamnă garanție internațională îmbinat cu un contract de întreținere. Seviciile pentru șoferi pot fi alese în funcție de necesitățile activității companiei.

Camioane Scania- avantaje și dezavantaje

Supranumită ”regina șoselelor” , Scania este prima în topul celor mai bune camioane. Șoferii de camioane Scania susțin că nu există nicio diferență între un camion nou și unul second hand.

Majoritatea șoferilor consideră  că serviciul de mentenanță și reparații este un criteriu decisiv în achiziționarea unui camion. Serviciile de mentenanță și întreținere Scania verifică aspectele ce țin de infrastructură, remorcă, tot ce înseamnă cap tractor, de la fiecare piesă a camionului până la caroserie. Accesul la atelierele Scania este disponibil de oriunde. Acestea au în permanență piese de schimb pentru situații comune și reparații rapide non stop. Datorită faptului că un șofer este în mare parte a timpului la volan, sentimentul de sigurață este extrem de important, mai ales când vorbim despre un camion second hand. Siguranța este dată atât de renumele companiei cât și de specificațiile tehnice ale fiecărui camion sau cap tractor.

Șoferii de camioane susțin totuși că principalul dezavantaj al camioanelor Scania este prețul, acestea fiinde destul de scumpe. Însă, cu ajutorul programului de finanțare sunt accesibile pentru toți cumpărătorii.

Related posts

Doua masini electrice prezente la standul Kaufland E-Rally Team de la Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018, Trofeul Sinaia

marius

Porti batante!

stirile24

Tot ce nu stiai despre amanet auto

ovidiu