Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Lidia Buble, în lacrimi pe rețelele de socializare! Ce a emoționat-o pe artistă? „Dacă era al meu…”

Lidia Buble a apărut cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare. Deșii fanii s-au îngrijorat inițial, au înțeles imediat despre ce e vorba. Un anumit gest a emoționat-o până la lacrimi pe artistă.

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble își arată latura sensibilă pe rețelele de socializare și își lasă fanii să o vadă cu ochii în lacrimi. De această dată, cântăreața a fost extrem de impresionată de gestul pe care micuțul Isaac, nepoțelul ei, l-a făcut pentru sora ei. Se pare că băiețelul a vrut să îi facă o bucuriei mamei sale Estera, sora Lidie Buble, și i-a dăruit o fotografie cu el și câteva versuri emoționante.

Gestul celui mic a impresionat-o până la lacrimi pe artistă, care l-a prezentat în fața fanilor și a declarat că și-ar dori și ea un asemenea copil. (CITEȘTE ȘI: CINE E BĂRBATUL CARE O FACE PE LIDIA BUBLE SĂ STRIGE ÎN GURA MARE:”TE IUBESC!”)

„Vai, Esi, deci eu mor, ce ai primit de la Isac! Mor, efectiv mor. Vai… Deci copilul ăsta dacă era al meu, eu nu știu… Oricum e ca și al meu. Deci ești cea mai norocoasă mămică de pe pământ”, a spus Lidia Buble, cu ochii în lacrimi.

Lidia Buble, în lacrimi

Nu este pentru prima dată când Lidia Buble apare cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare. Data trecută când acest lucru s-a întâmplat, artista a plâns tot de fericire și emoție. (VEZI ȘI: RĂZVAN SIMION A RUPT TĂCEREA. MOTIVUL PENTRU CARE S-A DESPĂRȚIT DE LIDIA BUBLE)

Se pare că lucrul ce a emoționat-o pe Lidia Buble a avut legătură cu muzica sa. Vedeta a mărturisit că a asculta piesele de pe următorul album pe care urmează să îl lanseze, iar asta a emoționat-o până la lacrimi. Mai mult, artista a mărturisit că este vorba despre niște melodii profunde, în versurile cărora și-a vărsat toate sentimentele și trăirile.

„Vine albumul ăla intens… (…) Piesa din toamnă… Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un așa dar. Pot să-mi exprim sentimentele în cel mai frumos mod posibil… prin muzică”, a spus Lida Buble.

 

Sursa foto: InstagramSursa stire cancan.ro

Related posts

Un tânăr de 22 de ani și-a ucis iubita și pe părinții acesteia. Motivul halucinat ce l-a determinat să îi omoare

Andreea

La doar 23 de ani are 11 copii și își dorește să ajungă la 100. Ce spune soțul ei milionar

Andreea

Horoscopul chinezesc pentru 20 februarie 2021. Ziua este guvernată de Pământ Yin și de Porc/ Mistreț

Andreea