Cele mai noi stiri online
Sport

Liga 1. “Omul de 650 de milioane de euro” negociază preluarea unei echipe

Petre Buduru, preşedintele CA al clubului, încearcă să-l convingă pe Augustin Oancea, șeful Tinmar Energy, să investească la Astra Giurgiu. Înființată în 2001, societatea este sponsor încă din 2014, cu aproximativ 700.000 de euro pe sezon, informează ProSport.

Augustin Oancea, poreclit “omul de 650 de milioane de euro”, ar fi susținut clubul cu diverse sume de bani și prime în perioadele grele prin care echipa a trecut, mai ales când patronul Ioan Niculae a fost închis. Ioan Niculae i-a propus lui Augustin Oancea, prin intermediul lui Petre Buduru, să vină alături de el la Astra sau să cumpere clubul.

“Oancea a intrat de multe ori în vestiar și le-a dat jucătorilor prime după diferite meciuri. A fost o perioadă grea, dar ne-a ajutat. A fost mereu alături de noi”, susțin surse din cadrul clubului din Giurgiu pentru ProSport.

Augustin Oancea, 47 de ani, e unul dintre cei mai discreți oameni de afaceri din România, iar de-a lungul timpului a dus societatea Tinmar Energy de la 15 milioane de euro, cât valora în 2007, la 650 de milioane de euro. Astra Giurgiu are un început dezastruos de sezon, după primele șapte etape ocupând ultimul loc în clasamentul Ligii I cu un singur punct, 5 goluri marcate și 17 primite.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

FCSB – Karlsruher SC 1-0. Florinel Coman a marcat golul victoriei cu o execuție superbă! Video

stirile24

FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au ajuns la un acord! Cele două variante de continuare a sezonului

stirile24

Europa League, grupe. Rezultatele și marcatorii din prima etapă a grupelor! Keseru a făcut show

stirile24