Cele mai noi stiri online
Sport

Liga Națiunilor. Austriecii nu știu să piardă! Declarații lipsite de fair-play

Tricolorii au reușit, luni seară, să bifeze un succes extrem de important în etapa a IIa din Liga Națiunilor. Elevii selecționerului Mirel Rădoi s-au impus cu 3-2 în fața Austriei la Klagenfurt.

Adversarii de aseară însă au demonstrat că nu știu să piardă, declarațiile oferite de majoritatea aceastora fiind lipsite de fair-play. Austriecii nu s-au împăcat deloc cu această înfrângere, gazdele fiind de părere că tricolorii nu meritau să se impună.

Primii doi căpitani ai gazdelor, Baumgartlinger și Hinteregger, s-au plâns la sfârșitul partidei în interviurile pentru cotidianul local Der Standard.

“Evaluarea şanselor noastre nu a fost bună, în schimb România a fost foarte eficientă. Nu cred că România merita să câştige, dar ar fi trebuit să jucăm mai bine. Ne-am găsit bine ritmul după 15 minute, de asemenea, am ieşit bine de la vestiare în a doua repriză. Dar lovitura liberă dinaintea celui de-al doilea gol a fost nejustificată. Am avut şanse mai mult decât suficiente de a câştiga”, a declarat Julian Baumgartlinger, căpitanul echipei Austriei.

“Sunt clar nemulţumit, două goluri nu ne-au ajutat. Ne-am dorit cu adevărat să câştigăm, aşa că nu contează dacă am înscris. Nu am început bine, dar apoi am revenit bine, însă nu am reuşit o presiune mare, ca în jocul din Norvegia”, a spus Christoph Baumgartner,  autorul primului gol al gazdelor.

“Nu cred că înfrângerea a fost meritată. În general, am avut jocul sub control, nici măcar nu ştiu cum au marcat cele trei goluri. La final, nu a fost suficient. Când eşti condus atât de devreme, este dificil să revii, dar am fost echipă mai bună în ceea ce priveşte evoluţia”, a declarat și Martin Hinteregger.

Selecționerul Franco Foda a spus și el că “meritam un egal”. A observat însă: “În grupa noastră, diferențele sunt foarte mici între formații și nu iei nimic gratis”.

Sursa foto: gazeta sporturilor

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Echipa feminină a României, campioană europeană la tenis de masă pentru a cincea oară

stirile24

Videoconferință UEFA. Federația Română de Fotbal va solicita amânarea Euro 2020

stirile24

Alessandro Zanardi este în stare gravă după un accident rutier

stirile24