Cele mai noi stiri online
Revista Presei

Loredana Groza “revoluționează” shoppingul. Cum a “târguit” direct din mașină

Jurata de la ”X Factor” a demonstrat încă o dată că, la cei 50 de ani ai săi, deține un corp de invidiat. Loredana Groza a răvășit Capitala. A mers la piață mulată ca-n adolescență. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile de-a dreptul savuroase.

La cei 50 de ani ai săi, Loredana Groza arată într-un mare fel și nu ezită să își pună în valoare formele ori de câte ori are ocazia. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe jurata de la ”X Factor” în zona Pieței Băneasa.

Vedeta pare că a inovat mersul la piață: și asta pentru că Loredana a ales să-și facă cumpărăturile direct din mașină. A parcat chiar în fața unei tarabe, a comandat produsele dorite, iar vânzătoarea s-a conformat, le-a ambalat în sacosă și le-a „servit” la geamul mașinii.

Loredana Groza „revoluționează” mersul la piață

Colanții de la sală, buni și la restaurant

De la piață, Loredana s-a îndreptat către un restaurant din zona Pipera, Ferma Baciu, acolo unde a mers cu prietena ce o însoțea. În momentul în care s-a dat jos din mașină, Loredana Groza a atras toate privirile. Și asta pentru că vedeta a ales o ținută extrem de îndrăzneață. Loredana Groza purta o pereche de colanți extrem de mulați, cu care fusese de altfel și la sală și care îi puneau în evidență posteriorul de braziliancă.

Cu toate că a depășit ”bariera” celor 50 de primăveri, Loredana Groza se îmbracă la fel ca-n adolescență. Drept e că are și ce arăta, iar formele sale sunt invidiate de multe femei.

Loredana Groza, ținută mulată ca la 20 de ani

Loredana Groza, despre trucurile ei de frumusețe și sănătate

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi pentru publicația feminis.ro.

Îmbrăcată în colanții cu care a fost la sală, Loredana Groza a ieșit și la restaurant

(CITEȘTE ȘI: Loredana Groza s-a filmat topless în timpul unei ședințe de masaj. Bikinii minusculi și atingerile terapeutei i-au înnebunit pe bărbați)

Loredana Groza a subliniat că folosește de câțiva ani buni foarte multe metode naturiste de îngrijire a părului și pielii: Produsele mele sunt aproape în totalitate naturale: cremele de față, șampoanele și, în general, tot ceea ce pun pe mine încerc să fie cât mai natural. Prefer produsele care să nu dăuneze, să nu îmi atace sistemul și, de aceea, sunt îndrăgostită de companiile care în ultimii ani au scos produse fără conservanți, fără parfum și fără ingrediente toxice.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

MARIUS BODEA: “Preşedintele PSD Bacău, varsă din nou ură şi venin” – 26.01.2020

stirile24

LUNGA MAHMUREALĂ ECONOMICĂ POST-PANDEMIE Istoria sugerează că efectele economice ale Covid-19 ar putea rămâne cu noi pentru decenii – 29.07.2020

stirile24

Volumul mărfurilor transportate a crescut cu 2,8% în primul semestru – 28.10.2019

stirile24