Cele mai noi stiri online
Lifestyle

Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi florile de nuntă

Deși se poate vorbi despre anumite flori clasice de nuntă, în general toate florile sunt frumoase și au un farmec aparte, indiferent cât de scumpe sau cât de ieftine sunt. Deși majoritatea persoanelor se gândesc la buchete de mireasă când vine vorba de flori clasice de nuntă, florile îndeplinesc mai multe funcții. Pot fi folosite pentru realizarea butonierelor și mărturiilor, pentru decorarea mesei de prezidiu, pentru decorarea bisericii, pentru realizarea aranjamentelor florale pentru mesele invitaților, dar și pentru realizarea unei frumoase arcade.

Culorile și tipul de floare joacă alte roluri importante. De exemplu, multe culturi, în special culturile asiatice consideră că florile roșii sunt aducătoare de noroc. În schimb, la noi se consideră că este bine să se evite lăcrămioarele, tocmai pentru că ar aduce lacrimi în mariaj. Trandafirii sunt poate cei mai apreciați, dar și hortensiile, eustomele, lalelele sau orhideele. Deși poate că este bine să țineți cont de astfel de aspecte, trebuie să știți că puteți obține cel mai frumos buchet de mireasă și cele mai încântătoare aranjamente florale la prețuri deosebit de accesibile, dacă veți opta pentru flori de sezon. În caz contrar, se pot importa flori la cerere, însă serviciul de livrare flori va fi adăugat la costul final. La rândul lor, florile locale sălbatice sunt deosebit de apreciate. Gândiți-vă doar la câte cupluri doresc să se fotografieze pe câmpiile întinse pline cu maci. Puteți accesa o florărie online pentru a vedea care sunt prețurile actualizate pentru buchete de mireasă și pentru alte aranjamente florale.

De asemenea, există posibilitatea de a opta pentru un buchet de flori liofilizat, adică flori uscate printr-un procedeu special și apoi înghețate. Un astfel de buchet va dura pentru totdeauna și vă va aduce aminte de acest minunat eveniment. La rândul lor, sunt numeroase mirese care apreciază florile artistice lucrate manual. Dacă nu optează pentru un astfel de buchet, atunci aranjamentele florale și alte decorațiuni cu siguranță vor include astfel de flori, precum sunt cele origami sau cele create din hârtie ori din satin.

Related posts

O colecţie de rochii de toamnă care satisface toate gusturile bune

ovidiu

Calendar Pentru Plantarea Bulbilor de Flori in Gradini

ovidiu

Top 5 motive pentru care sa alegi Bio Sculpture

ovidiu