Cele mai noi stiri online
Paparazzi

”Mă afectează mult suferința ei”

Logodnicul Elenei Marin este îngrijorat din cauza situației în care se află concurenta de la Survivor România. Fosta asistentă TV suferă mult din cauza scandalului cu Zanni, lucru care-l afectează și pe Andrei.

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin a luat amploare, iar cei doi concurenți de la Survivor România și-au aruncat cuvinte grele. Recent, Zanni a fost acuzat de hoție după ce s-a certat cu Elena Marin. La rândul său, concurenta a stârnit noi controverse după ce l-a făcut ”căminist” pe colegul ei.

Situația dintre cei doi concurenți este din ce în ce mai rea, iar Andrei este îngrijorat pentru logodnica sa.

”Mă afectează mult suferința ei. Neputința de a-i fi alături este sentimentul cel mai greu de suportat. Elena a avut întotdeauna o problemă cu răutatea, nu a putut s-o accepte niciodată, tocmai pentru că nu o cunoaște și nu o simte. Din păcate, răutatea „a sărit calul” în acest scandal, iar injuriile și jignirile au mers mult prea departe.

S-au rostit prea multe jigniri despre aspectul ei fizic. Jignirile bazate pe defectele fizice ale unui om dau dovadă de imaturitate, de lipsă de respect. Mi s-a părut josnic și lipsit de sens. Despre injurii, nici nu mai vorbim. Elena a declarat, în repetate rânduri, că i s-au adus injurii la adresa familiei și nu numai, fapt care este, pur și simplu, incalificabil”, a declarat Andrei pentru Playtech.
Afectată de răutățile din jur, dar și de scandalul cu Zanni, Elena Marin nu și-a putut ascunde suferința și de multe ori a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de luat vedere.

”Din păcate, Elena e genul de om care „pune la suflet”. Oamenii care se hrănesc cu dragoste, de obicei, au acest mic defect. Încerc să îi transmit, în permanență, puterea de care are nevoie pentru a merge mai departe. Este foarte greu să reziști într-un astfel de colectiv atunci când ești pacifist, de aceea o admir și mai mult pentru curajul ei și pentru ambiția de care dă dovadă, rezistând răutății vădite.

A slăbit mult, într-adevăr, sper să mai câștige probe cu premii consistente și să mai ia în greutate. Dacă nu, mă voi ocupa de asta când vine acasă, să o hrănesc cu mâncare, dar și cu dragoste, „hrana” ei preferată””, a mai spus Andrei.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Andreea Bălan, strigăt de ajutor pentru o fetiță grav bolnavă! „Copilăria ei a fost compromisă”

Andreea

Apel disperat al familiei unui bolnav de COVID din Giurgiu

Andreea

O mașină a lui Diego Maradona a fost vândută la licitație cu aproape 500.000 de euro

Andreea