Cele mai noi stiri online
Actualitate

Magie si Iluzionizm!

stiri

Inca din copilarie, in timp ce ma uitam la desene animate, am observat un gen de arta necunoscut mie pana in acel moment, adica arta magiei sau iluzionismului. Mi-a placut asa de tare incat incercam sa fac si eu niste trucuri( care nu imi ieseau niciodata ), sa urmaresc acel desen in fiecare zi etc. Cel mai frumos lucru la aceasta arta este necunoasterea, atunci cand nu stii cum acel magician a facut sa dispara banutul si sa il scoata de dupa ureche, cum a scos cartea din pachet, fix cartea pe care ai aleso si multe altele. Acea flacara sa stins odata cu trecerea copilariei.
Aceasta flacara sa reaprins cand Lorenzo Cristian, un magician roman, a participat la Romanii au Talent editia din 2011, acolo a facut un show de zile mari si a fost desemnat cel mai bun iluzionist al competitiei. In 2009 a fost primul roman acceptat in The Magic Circle – Londra. In 2013 a realizat Spectacolul -VISUL MEU- nominalizat ca fiind “cel mai mare spectacol de iluzionism din Romania”, apoi un an mai tarziu laseaza cartea ” Cum sa fii Sufletul Petrecerii” bazata pe tehnici simple de magie si mentalism.
Celebrul magician doreste sa ajunga in TOP 3 iluzionisti din lume in maxim 5 ani, apoi sa construiasca un punct de atractie turistica in Romania care sa ii poarte numele sute de ani dupa ce va parasii lumea celor vii.
Recomand spectacolele de iluzionism pentru oamenii de toate varstele, pentru ca este un spectacol pe cinste care iti pune de fiecare data mintea la incercare, atunci cand cauti raspunsuri la trucurile pe care le vezi!

Related posts

Samsung ne arată viitorul cu o nouă categorie de telefoane mobile: Galaxy Fold

marius

Kaufland România anunță în premieră serviciul de livrări rapide la domiciliu printr-un parteneriat cu Glovo

marius

5 lucruri la care sa fii atent cand iti iei un apartament

ovidiu