Cele mai noi stiri online
Actualitate

Metale, aliaje, saruri, baze si acizi

stiri

Toate substantele din jurul nostru au rolul lor, chiar si cele otravitoare, important este sa le manipulam corect. Unele curata perfect grupurile sanitare, intra in componenta altor substante care ne asigura haine curate sau ajuta la distrugerea daunatorilor, altele intra in componenta vaselor in care pregatim mancarea.

 Din aluminiul alimentar se fac tuciurile sau cratitele in care pregatim supa, tocanita, toata hrana, fiindca nu este deloc toxic si prin caracteristicile sale, mancarea se pregateste foarte repede.

Aliajele le intalnim in lucrarile noastre dentare, in instalatiile sanitare, in sistemele de incalzire a locuintei.

Manualele de chimie clasa 8 ii conduc pe elevi sa studieze substante simple si compuse, metale, saruri, acizi si baze, dar si utilizarile practice ale tuturor compusilor chimici.

Este bine sa stim:

  • denumirile chimice ale substantelor care ne inconjoara
  • lista substantelor daunatoare, eventual ce trebuie sa facem, in cazul in care le-am inghitit accidental.
  • cele mai cunoscute reactii chimice care au loc in natura
  • in ce conditii putem genera reactiile de care avem nevoie in viata curenta.

 Manualul de chimie clasa a 8 a ne conduce in acest univers fascinant in care se petrec atat de multe lucruri.Pe site-ul librariei Delfin.ro se gasesc manual de chimie de la editurile: Sigma, All si Corint, iar Constantinescu Rodica si Sanda Fatu fac parte din randul autorilor cunoscuti de lucrari stiintifice din domeniul chimiei.

Pretul cuprins intre 16-24 de lei este relativ mic fata de importanta cunostintelor si modul in care acestea sunt aplicate tot timpul in viata de zi cu zi.

De la punerea cartilor in cosul electronic, pana la primirea lor la domiciliu nu dureaza mai mult de 3 zile lucratoare si toata lumea este multumita de calitatea cartilor din aceasta librarie.

Nimic nu este mai interesant decat sa stii cum se obtin pe cale chimica anumite substante atat de folositoare omului!

Libraria virtuala Delfin.ro abunda de carti stiintifice, beletristice si de dezvoltare personala. Doritorii nici nu trebuie sa se deplaseze, fiindca pot citi o prezentare ampla pe site, iar acesta echivaleaza cu o rasfoire sau trecere in revista rapida a produselor.

O librarie a tuturor, asa poate fi definita veridic libraria Delfin.ro, care are o pagina virtuala bine structurata, care se incarca rapid si pe care vizitatorul o poate accesa oricand.

Manualele provin de la edituri acreditate stiintific si care sunt recunoscute de minister. Autorii sunt cei mai buni, pe domenii de cunoastere umana si romanele originale prin formula noua pe care o propun cititorilor.

Comandati cu incredere tot ce va place de aici, fiindca nu veti gasi aceleasi produse la preturi la fel de bune.

Chimia este utila si gospodinei care face mancare sau care pune rufele in masina de spalat si celui care mestereste si are nevoie de diferite aliaje.

Cine stie chimie, stie sa se fereasca de reactiile distructive si sa le intretina pe cele benefice vietii.

Nu lasati elevii fara manuale de fizica si de chimie, fiindca acestea sunt adevaratele suporturi de consolidare a cunostintelor! Nu este greu sa intrii pe site-ul librarie si sa pui in cos una cate una cartile trebuincioase, apoi sa finalizezi comanda.

Related posts

Magie si Iluzionizm!

stirile24

Coduri postale la indemana oricui

stirile24

Concepto Basic – un stil care mi se potriveste

marius