Cele mai noi stiri online
Actualitate

Metode de finantare pentru apartamente cu 3 camere in Constanta

apartamente 3 camere constanta

A venit momentul sa te gandesti la propria ta locuinta sau sa te muti in una mai mare, mai spatioasa, in care toti membri familiei tale sa aiba un loc personal doar al lor. Desi multi oameni sunt descurajati cand sunt pusi in fata unei asemenea achizitii importante, deoarece banii reprezinta in multe cazuri un factor decizional, acest aspect ar trebui lasat in plan secund. Starea de bine de acasa nu o poate cumpara nicio cantitate de bani si de aceea nu ar trebui sa faci un compromis cand vine vorba de confort si o stare generala pozitiva. Daca vrei sa te muti in locul unde soarele rasare din mare, Maurer Residence iti pune la dispozitie mai multe metode de finantare pentru apartamente cu 3 camere in Constanta, pentru ca tu sa iti cumperi exact ca iti doresti.

Cum iti cumperi un apartament cu 3 camere in Constanta

Indiferent de metoda pe care o alegi, ca ai deja banii si ii dai pe toti odata sau te angajezi sa platesti in mai multi ani printr-un program de rate, important este sa te simti bine cu alegerea pe care ai facut-o. Exista mai multe cai prin care sa iti atingi visul, trebuie sa le analizezi pe toate si sa descoperi care dintre ele crezi ca ti s-ar potrivi cel mai bine:

Plata integrala

Aceasta este cea mai rapida cale de a te muta in noul tau apartament cu 3 camere in Constanta, ce vine la pacheta cu o serie de beneficii. Printre ele se numara lipsa grijilor legate de plata ratelor lunare, te scuteste de drumurile la banca si de orele interminabile in care trebuie sa stai la coada.

Cand dispui de toata suma necesara pentru a achizitiona o locuinta, nu exista presiunea de a face rapid o alegere pentru a nu pierde dosarul de finantare. Poti chiar sa pornesti mai multe negocieri, daca suma ti se pare prea mare, pentru ca banii reusesc sa te puna in aceasta pozitie. Mai ales daca vorbim despre un dezvoltator, acesta ar vrea sa primeasca suma cat mai repede, ca sa o investeasca mai departe.

apartament 3 camere constanta

Prima casa

In prezent, cea mai populara metoda de a achizitiona un apartament cu 3 camere in Constanta este prin creditul Prima Casa, care vine cu diferite avantaje si dezavantaje. In primul rand, daca te afli la inceput de drum, este relativ usor sa accesezi o suma destul de mare de bani, iar avansul pentru credit este la indemana oricui. Partea mai putin buna este ca perioada de analiza a dosarului si cea in care banca alimenteaza efectiv contul vanzatorului este destul de mare si poate ajunge chiar la 8 luni de zile, in cel mai rau caz.

Credit ipotecar

Acesta seamana destul de mult cu Prima Casa, insa diferenta este ca se adreseaza oamenilor care dispun deja de o suma importanta de bani, de unde si avansul destul de mare. Avantajele sunt ca el este acordat mai usor si mai repede, iar dobanda este mai mica din moment ce ai achitat o parte importanta din valoarea totala.

Rate la dezvoltator

O varianta destul de recomandata, daca nu dispui in prezent de suma integrala la care se ridica aceste apartamente cu 3 camere in Constanta. Pentru a lua in considerare ratele la dezvoltator, trebuie sa ai un venit destul de mare, peste media din tara noastra, deoarece acestea se impart in 36 de luni. Daca te afli in pozitia in care poti aplica, Maurer Residence iti sta la dispozitie pentru a-ti face o oferta personalizata.

Acestea sunt cele mai importante si cele mai utilizate cai de a tranzactiona pe piata imobiliara. Desigur ca mai exista si IFN-urile sau licitatiile pentru locuintele ce au fost date in plata de catre oamenii care au intrat in imposibilitatea de a mai achita ratele lunare, dar sunt variante mai greu accesibile. Oricare ar fi metoda ta, intra pe maurerconstanta.ro si alege un apartament cu 3 camere in Constanta care sa devina locul caruia sa-i spui acasa si la care sa te gandesti mereu cu drag.

Related posts

Tipografie de clasa inalta

stirile24

Spune-mi unde îți apar coșuri ca să-ți spun de ce afecțiuni suferi

stirile24

Grinzile si rozetele din poliuretan o alternativa decorativa excelenta pentru a oferi casei tale un farmec aparte

marius