Cele mai noi stiri online
Revista Presei

MINISTRUL ECONOMIEI: “Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare” – 08.12.2019

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare şi a subliniat că premierul Ludovic Orban doar a arătat problemele cu care fosta RADET s-a confruntat, informează News.ro.

Virgil Popescu a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că reţeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declaraţii “aşa cum crede Gabriela Firea”.

“Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lanseaza atacuri nejustificate. În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ şi ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel. Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare. Bucureştenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei!”, a scris Popescu.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

LA DATA DE 26 SEPTEMBRIE Acţionarii IOR Bucureşti votează majorarea capitalului societăţii – 04.09.2019

stirile24

Atac la WhatsApp, vizaţi înalţi oficiali – 04.11.2019

stirile24

Aramco obţine o sumă de 29,4 miliarde dolari în urma listării – 12.01.2020

stirile24