Cele mai noi stiri online
Revista Presei

MINISTRUL ECONOMIEI: “Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare” – 08.12.2019

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi cere primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare şi a subliniat că premierul Ludovic Orban doar a arătat problemele cu care fosta RADET s-a confruntat, informează News.ro.

Virgil Popescu a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că reţeaua de termoficare, aflată în administrarea Primăriei Capitalei, nu se repară cu declaraţii “aşa cum crede Gabriela Firea”.

“Premierul nu a făcut decât să arate problemele pe care fosta RADET nu le-a rezolvat. În disperare de cauză, pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele primarul Capitalei lanseaza atacuri nejustificate. În calitate de ministru al Economiei si Energiei am luat măsuri ca ROMGAZ şi ELCEN să asigure mijloacele necesare încălzirii, însă Primăria, prin RADET, nu s-a preocupat în nici un fel. Îi cer primarului Capitalei să prezinte un plan de reabilitare a reţelei de termoficare. Bucureştenii nu trebuie să sufere din cauza incompetenţei!”, a scris Popescu.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

USR cere Guvernului să realizeze un recensământ al bugetarilor – 13.04.2020

stirile24

Trei asociaţii condamnă sancţionarea ori blamarea magistraţilor care critică întemeiat sistemul judiciar – 06.07.2020

stirile24

Tribunalul anticorupţie al Ucrainei şi-a început activitatea – 06.09.2019

stirile24