Cele mai noi stiri online
Sport

Ministrul Sportului dezvăluie când se vor relua competițiile sportive cu spectatori

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a declarat, marți într-o intervenție la Digi 24, că momentul când competițiile sportive vor avea spectatori este destul de departe. Stroe a precizat că această situație a fost cauzată de cifrele pandemiei de coronavirus care au redevenit îngrijorătoare în ultimele zile.

“Gradul de conformare voluntară la reguli este la cote minime. Mult așteptata relaxare de la 1 iulie a fost amânată pe bună dreptate. Există așteptare publică evidentă pentru toate competițiile cu spectatori, dar trebuie să avem răbdare.

Momentul când vom relua competițiile cu spectatori va fi când cifrele pandemiei vor fi spre zero. Spectacolele sportive sunt adunări publice la care pot participa mii de oameni, de aici restricționarea accesului pe stadioane. Am lucrat la un scenariu la o posibilitate legală de a asigura spectatori pe stadioane, dar asta va intra în vigoare când nu vom mai avea pandemie. Va fi cu număr redus, cifrele la care lucrăm sunt de 10% din capacitatea stadioanelor, cu rezervare prealabilă. Dar numai dacă cifrele pandemiei vor fi foarte foarte mici”, a spus Ionuț Stroe.

Sursa foto: realitatea

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Dan Lăzărescu a murit! | MondoNews

stirile24

Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham Hotspur

stirile24

Europa League. CFR Cluj vs Celtic 2-0 / Campioana României, calificată în 16-imile competiției

stirile24