Cele mai noi stiri online
Sport

Mircea Lucescu, un altfel de Cănuță, om sucit

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev săptămâna trecută. Apoi, la câteva zile distanță, tehnicianul român a anunțat că renunță din cauza reacțiilor negative venite din partea ultrașilor care susțin multipla campioană din țara vecină, Ucraina. O reacție normală până la urmă ținând cont că Il Luce a antrenat timp de 12 ani pe marea rivală a celor de la Dinamo Kiev, Șahtior Donețk.

Acum, se pare că Mircea Lucescu a decis, totuși, să rămână în funcția de antrenor al dinamoviștilor din Ucraina fiind înduplecat de patronul Igor Surkis la capătul unei lungi discuții telefonice, anunță presa sportivă.

impresarul Arcadie Zaporojanu a explicat că Igor Surkis a reușit să-l înduplece pe tehnicianul român să revină asupra deciziei și că acesta se întoarce la Kiev. Implicarea și faptul că acesta nu concepe să aibă parte de un refuz, l-ar fi determinat pe Mircea Lucescu să se întoarcă în Ucraina.

Marți dimineață, Lucescu s-a urcat în avion și a plecat la Kiev unde se va lămuri situația. Il Luce nu a oferit declarații jurnaliștilor care l-au întâmpinat la aeroport.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

FC Barcelona – Real Madrid a fost amânat! Motivul și când se va juca clasicul fotbalului spaniol

stirile24

Liga Campionilor. Rezultatele și marcatorii partidelor de marți! Ce au făcut jucătorii români

stirile24

Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic

stirile24