Cele mai noi stiri online
Lifestyle

Motivele pentru care genti casual sunt cele mai folosite accesorii de dama

Cand vine vorba de accesorii, femeile vor fi intotdeauna vanatoare de trenduri, tocmai pentru faptul ca pun pret pe imaginea lor si vor sa arate bine tinand totodata pasul cu moda. Dintre toate accesoriile, genti dama casual sunt cele mai prezente in garderoba femeilor de pretutindeni. Cifrele sunt primele care ne arata acest lucru avand in vedere ca 4 din 5 femei aleg, prefera sau poarta genti casual. Si totusi, care ar fi motivele pentru care doamnele si domnisoarele apeleaza cel mai des la genti casual?

             In primul rand, gentile casual sunt printre cele mai versatile modele de genti. Acestea pot fi purtate de catre doamne si domnisoare deopotriva, indiferent de varsta. Fie ca este vorba de un eveniment care impune purtarea unei tinute elegante, fie de activitati obisnuite cum ar fi o iesire in oras, o plimbare in parc sau o sesiune de shopping la mall, femeile pot purta genti casual in foarte multe situatii.

            Pe de alta parte, pentru ca sunt cele mai purtate, gentile casual sunt si unele dintre cele mai raspandite din categoria de genti. Ba chiar sunt gentile care dispun de cele mai multe modele. Cu design retro, floral, sobru sau cu diverse aplicatii, gentile casual se gasesc astazi in diferite forme, marimi, culori si materiale.

Un alt motiv pentru care gentile casual sunt preferate de doamnele si domnisoarele pasionate de moda este legat de practicitate. Aceste genti sunt accesorii foarte practice ce pot fi purtate in combinatii stilistice numeroase. Ele merg asortate la tinutele de birou, dar si la tinutele de oras si de weekend. Inca din denumirea lor, ne putem da seama ca gentile casual sunt acele accesorii purtate chiar si intr-o situatie neprevazuta. De fapt, „casual” provine de la „cauzal” si poate desemna o actiune intamplatoare, accidentala, dar care depinde de imprejurari. Deci, putem spune ca gentile casual sunt acele genti care pot fi luate in graba si nu necesita o pregatire sau o planificare in prealabil a tinutei. Cu alte cuvinte, gentile casual se pot adapta foarte usor diverselor situatii.

In plus, gentile casual sunt, de regula, foarte bine compartimentate si suficient de incapatoare si astfel se dovedesc a fi utile in special pentru femeile active si mereu pe drumuri. Cu o buna compartimentare a buzunarelor, o geanta casual poate sa asigure acea organizare in privinta obiectelor depozitate de care femeile ocupate au nevoie.

Asadar, putem observa multe motive pentru care femeile apeleaza la genti casual. Cu ajutorul gentilor casual, femeile, indiferent de varsta, se pot adapta cu usurinta mai multor imprejurari si pot. O varietate de astfel de genti pot fi gasite acum la preturi speciale pe Adona.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de accesorii pentru femei si pentru barbati din Romania.

Related posts

Calendar Pentru Plantarea Bulbilor de Flori in Gradini

ovidiu

Top 5 motive pentru care sa alegi Bio Sculpture

ovidiu

4 principii desprinse din carti Waldorf bune de integrat in viata copiilor

ovidiu