Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Motivul pentru care Marian Vanghelie ar fi agresat-o pe Oana Mizil! Ce a găsit fostul primar în telefonul soției sale

Marian Vanghelie ar fi agresat-o pe Oana Mizil, după ce ar fi făcut o criză de gelozie. Fostul primar a răbufnit când a văzut niște mesaje în telefonul soției sale.

Anchetatorii care au audiat-o pe Oana Niculescu Mizil au stabilit că incidentele violente care au avut loc în locuința cuplului, de la Snagov, s-ar fi produs după ce Marian Vanghelie ar fi făcut o criză de gelozie. Potrivit Gândul, mărul discordiei ar fi fostul deputat PSD Bogdan Diaconu.

Marian Vanghelie ar fi surprins o presupusă discuție purtată de Oana Mizil și fostul politician, pe Whatsapp. Cu toate că nu ar fi fost un dialog din care să reiasă clar că există o legătură de natură amoroasă, fostul primar s-ar fi înfuriat, l-ar fi sunat pe Bogdan Diaconu și l-ar fi amenințat cu bătaia.

Furios, Marian Vanghelie s-ar fi certat cu Oana Mizil și și-a ieșit din fire când aceasta l-ar fi denumit ”pușcăriaș”.

Oana Mizil a afirmat că a fost agresată de Marian Vanghelie

Sâmbătă noapte, Oana Mizil a ajuns la spitalul Elias din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate. (CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI MARIAN VANGHELIE, DUPĂ CE OANA MIZIL A AJUNS LA SPITAL: ”SUB NICIO FORMĂ NU MI-AM LOVIT SOȚIA”)

La momentul internării, Oana Mizil ar fi confirmat faptul că a fost agresată fizic de către concubinul său: „La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său”, se arată în comunicatul Poliției.

Oamenii legii au ajuns la spital, iar pe numele fostului primar a fost emis un ordin de protecție provizoriu, după ce s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Marian Vanghelie a recunoscut că s-a certat cu Oana Mizil, însă a mărturisit că nu ar fi agresat-o fizic.

 

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Top Pariu: Fotbalul este „Sportul Rege” » Primul „11” este AICI!

Andreea

Cum arăta și cu ce se „ocupa” Diana Șoșoacă în copilărie

Andreea

”Regele roților” s-a combinat cu o ”elevă”, iar noi avem primele imagini!

Andreea