Cele mai noi stiri online
Actualitate

O tânără focşăneancă și bebeluşul ei de 11 luni, MORŢI în urma unui accident rutier

O tânără de 31 de ani, originară din Focșani, care se stabilise în Galați, a murit la Spitalul Județean Constanța, după ce duminica trecută a fost implicată într-un accident rutier, în care și-a pierdut viața și bebelușul său, de 11 luni. Copilul a murit la scurt timp după eveniment, iar mama lui, Gabriela Teodorescu, s-a stins din viață ieri, în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Constanța.
Tânăra se întorcea de la mare, mașina condusă de aceasta fiind implicată într-un accident rutier între Eforie Nord și Eforie Sud. Potrivit jurnaliștilor de la Reporter NTV.ro, polițiștii au stabilit că șoferul unui microbuz, care mergea spre Constanța, a încercat să evite impactul cu o mașină, al cărei conducător a semnalizat târziu schimbarea direcției de mers. Microbuzul a intrat pe contrasens și a acroșat un alt autoturism, care s-a rostogolit de câteva ori, apoi a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a intrat în coliziune cu mașina condusă de Gabriela Teodorescu. „Din accident a rezultat șase victime, patru adulți și doi copii. Toate au fost transportate la Spitalul de Urgență“, a declarat pentru Reporter NTV dr. Aura Broască, medic coordonator al Serviciului de Ambulanță Constanța. Copiii răniți erau ai Gabrielei Teodorescu, respectiv un băiețel în vârstă de doar 11 luni, aflat într-un scaun special, și unul de 3 ani. După doar câteva ore, bebelușul a murit. Mama lui a fost internată în stare critică în secția de Terapie Intensivă.
Întrucât tânăra mămică avea nevoie de sânge, cunoscuții au lansat un apel umanitar pentru donare de sânge. Pe pagina de Facebook a tinerei, prietenii şi rudele şi-au dat întâlnire la centrele de transfuzii din diferite oraşe şi au rugat cât mai multe persoane să o ajute pentru a putea trăi.
Și focșănenii au sărit imediat în ajutorul tinerei mămici. Astfel, ieri, mai multe persoane au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea pentru a dona sânge, Gabriela fiind primitor universal. „Au venit dimineață (ieri dimineață – n.r.) 15 persoane care au donat pentru această fată. Eu am discutat cu directorul Centrului de Transfuzie din Constanța și mi-a spus că momentan se descurcă cu sângele, pentru că s-a mobilizat foarte multă lume, ceea ce ne bucură. Dacă va fi nevoie, noi le vom trimite necesarul de sânge”, a precizat dr. Mioara Hanță, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Vrancea.
Donarea de sânge ar fi continuat și astăzi, când mai mulți membri PSD ar fi urmat să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea pentru a dona sânge pentru Gabriela. Din păcate, ieri, ea s-a stins din viață…

Sute de mesaje de încurajare

Pe pagina de Facebook a tinerei au fost postate sute de mesaje de încurajare. „Cuvintele sunt de prisos fără doar și poate, durerea e fără margini, tot ceea ce trebuie să facem acum este să ne rugam Bunului Dumnezeu să înfăptuiască o minune și să-și revină Gabi, să poate avea grijă de puiul ei, David! Eric a fost un îngeraș și va rămâne un îngeraș, ce a avut o scurtă misiune pe acest pământ! Dumnezeu l-a luat înapoi în ceruri, acolo unde sigur e mult mai bine și mai liniște pentru el, acolo unde nu-i nici durere, nici întristare, nici suspin!”, a scris un apropiat al tinerei pe pagina de Facebook.
Într-un alt mesaj scrie „Găbița, rezistă… luptă… David are nevoie de tine, trebuie să fii puternică, trebuie să rămâi cu noi! Nu știu cât valorează cuvintele acum, dar tu de fiecare dată când îmi era greu mă îmbărbătai, așa că te rog fii tare, noi avem nevoie de tine, ai fost, ești și vei rămâne o femeie puternică”.
Gabriela nu a rezistat însă, iar ieri, în jurul orei 12.30, s-a stins din viață. Acasă, pe Gabriela o aștepta băiețelul ei David, care din păcate nu-și va mai vedea mama niciodată. David nu se va mai putea juca vreodată nici cu frățiorul lui, Eric.

Șoc la aflarea veștii că Gabriela a murit

După aflarea veștii că Gabriela a murit, mesajele de încurajare s-au transformat în mesaje de condoleanțe.„Dumnezeu să vă așeze în loc luminat …fată frumoasă, cu suflet minunat, care bucurai cu zâmbetul tău, orice persoană îți ieșea în cale, mamă minunată pentru copiii tăi, pentru care nu oboseai niciodată ! Gabița dragă ….plâng și nu pot să accept nenorocirea ce s-a abătut asupra familiei tale. Mă rog bunului D-zeu să-i întărească în aceste cumplite momente!…Odihnă veșnică sufletelor voastre”, este unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a tinerei.
„În fața morții suntem neputincioși. Am încercat din răsputeri să fac orice ca tragedia prin care ai trecut să ajungă la cât mai multă lume și să doneze sângele unui nou început. Nu a fost să fie… Îmi cer mii de scuze că nu am putut face mai mult! Ne va fi dor de tine. Ai grijă de noi și de David, Găbița!”, este un alt mesaj.
„Rugăciunile îngerașului Eric au fost mai puternice. A vrut-o pe mămica lângă el. Ai fost o femeie puternică, Gabi, și tot greul trupesc și sufletesc l-ai dus  de una singură. Te văd zâmbind de acolo de sus, cu puiuțul tău în brațe și ne spui că ceea ce pentru noi pare o tragedie, pentru tine a însemnat trecerea într-o lume bună, iubitoare, așa cum noi, cei muritori, n-o putem înțelege. Domnul să te ierte și cu drepții să te numere. Mă voi ruga mereu pentru voi! Familiei multă putere și credință! Și de David va avea grijă Gabi, fiți siguri!”, a scris o altă prietenă.

SURSA: [MonitorulVN.RO]

Related posts

Alegerea unui serviciu excelent de detartraj

marius

Cel mai bun mediu pentru afacerea ta – mediul online

ovidiu

Traieste in armonie cu natura cu ajutorul colectarii selective si al reciclarii

marius