Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Oana Roman, din nou în vizorul internauților după ce a cerut să i se ofere un tort de Mărțișor „Ea l-a vrut”

Oana Roman a ajuns din nou în vizorul internauților, creând un întreg scandal virtual, după ce ar fi cerut să primească un tort cadou de 1 Martie.

Tortul „buclucaș” a fost expus unei așa zise loterii, în care să fie primit de prima persoană care dă mesaj în ziua Mărțișorului și se pare că fiica lui Petre Roman ar fi trimis un mesaj direct celor de la cofetărie cerând să i se ofere ei acest „dulce”.

Un internaut a văzut anunțul în care magazinul de prăjituri oferea cadoul de 1 Martie și a întrebat dacă este același tort pe care Oana l-a primit.

„Da. L-a vrut și I l-am oferit cadou de 1 Martie.”, a răspuns unul dintre reprezentanții cofetăriei în comentariu.

După ce a primit tortul, Oana Roman a avut grijă să ofere toate detaliile despre conținutul acestuia.

„O minunăție de tort, fără zahăr și fără gluten. Cadoul meu de Mărțișpr de la prietenii mei.”, a spus Oana pe Instagram.

Internauții au criticat-o dur pe Oana Roman

Imediat după cele postate, internuții au ironizat-o pe un grup de pamfleturi, considerând total anormală acțiunea vedetei.

„Onuca, a dorit un tort și i s-a dat….de pomană As fi curioasă cum a sunat mesajul către ei Dați tortul că vă fac 3 story-uri și îmi cad 2 băluțe pentru el, dar să spun că e „cado” nu cerșit ”, a scris un internaut.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2021

Andreea

I-am fotografiat pe „fiii adoptivi” ai lui Alex Velea când „nășeau” o frizerie

Andreea

Top 40 sexy-vedete care nu poartă sutien pe stradă

Andreea