Cele mai noi stiri online
Sport

Ofertă ireală pentru Kylian Mbappe! Internaționalul francez și-a dat acordul și poate deveni cel mai scump jucător din istorie

Preşedintele clubului Real Madrid vrea să dea marea lovitură pe piaţa transferurilor vara viitoare. Conform presei iberice, acesta este motivul pentru care Perez nu a făcut nici măcar o încercare de a-l transfera pe Neymar la Real Madrid vara trecută.

Florentino Perez are un plan clar prin care vrea să oprească dominaţia Barcelonei la nivel intern, dar şi pentru a ridica din nou Real Madrid pe cele mai înalte culmi ale fotbalului european. Mai presus de toate, preşedintele madrilenilor vrea să formeze o nouă echipă care să marcheze o epocă. Cap de listă este Kylian Mbappe, superstarul francez de la Paris Saint Germain.

Din acelaşi motiv, Florentino Perez a strâns din dinţi şi a apelat la un nou credit bancar, care va ajuta Real Madrid să dea cea mai mare lovitură din toate timpurile. Real Madrid îl vrea pe Mbappe şi vrea să-l transfere încă din 2020, nu din 2021 aşa cum se credea iniţial. Operaţiunea este cu adevărat galatică.

Perez ştie că 300 de milioane de euro cât se pregătea să ofere iniţial nu vor fi suficiente pentru a-l aduce pe super starul parizienilor pe Santiago Bernabeu. Din acest motiv, Florentino este pregătit cu o ofertă şi mai mare: 400 de milioane de euro! Marele său avantaj? Ei bine, marele său avantaj este chiar Mbappe, pentru că francezul nu doar că vrea să plece de la Paris, dar vrea să o facă doar la Real Madrid.

Madridul nu vrea să-i ”deranjeze” pe şeici, iar presa spaniolă scrie că Mbappe a făcut deja primele gesturi prin care îşi pregăteşte terenul pentru a semna cu Real Madrid. ”Totul trebuie să vină de la el” scriu spaniolii, care notează şi că Mbappe a refuzat deja o mega propunere salarială de prelungire a acordului cu PSG.

Asta la scurt timp după ce Mbappe a anunţat că nu exclude o posibilă plecare pentru a căuta alte provocări, la un alt nivel. El a şi recunoscut totdată că vrea să plece în fotbalul spaniol, iar destinaţia sa preferată este Real Madrid, clubul unde a evoluat idolul copilăriei sale, Cristiano Ronaldo. Florentino Perez este convins că oferta de 400 de milioane de euro va fi pe placul parizinielor, care nu vor forţa nota pentru a ţine sub contract un fotbalist care vrea să plece. De altfel, presa franceză este sigură că Real Madrid are deja acordul fotbalistului şi al familiei sale.

Suma de 400 de milioane de euro este confirmată şi de francezii de la Le Parisien, care susţin că cei de la Madrid au aflat că acesta ar fi preţul despărţirii dintre PSG şi Kylian Mabppe. Mai mult, cei de la Business Insider anunţă că Real Madrid ar putea mări oferta chiar şi la 500 de milioane de euro. Cam atât de mult şi-l doreşte Florentino Perez pe Mbappe la Real Madrid. ”Niciodată, preşedintele Realului nu a dorit la Real Madrid un fotbalist mai mult ca pe Mbappe” a confirmat şi fostul redactor al cotidianului MARCA, Eduardo Inda.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Formula 1. Lewis Hamilton, pole position la Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului

stirile24

Cornel Dinu dezlănțuit la adresa jucătorilor și conducerii de la Dinamo

stirile24

Cine este noul antrenor al CSU Craiova! Nimeni nu se aștepta la mutarea asta

stirile24