Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Pariu că nu știai! De unde a primit Veronica Stegaru, de fapt și de drept, porecla de „Vulpița”

Vulpița a avut parte de 8 luni de celebritate: apariții la TV, melodii scoase pe bandă rulantă, fani în social media, ce să mai, tot tacâmul. În urma poveștii sale de viață, Veronica Stegaru s-a ales cu această poreclă de „vulpiță”, dar cu siguranță nu mulți sunt cei care s-au gândit de unde vine, mai exact, porecla haioasă.

În momentul în care a apărut prima dată la TV, Veronica Stegaru a mărturisit că a fost violată de 3 bărbați, însă realitatea fusese, de fapt, alta.

Femeia din Blăgești, devenită vedetă peste noapte, s-a demascat singură atunci când a fost luată la rost de toată lumea și a trebuit să recunoască faptul că, de fapt, a făcut amor cu cei 3 bărbați din proprie inițiativă, nesilită de nimeni. Din cauza infidelităților sale și a faptului că l-a „fabricat” pe soțul ei, Viorel, Veronica Stegaru a primit porecla de „Vulpița”, fiind asemănată cu o vulpe șireată care încearcă să pară nevinovată în fața tuturor, dar se scufundă în propriile sale minciuni.

Vulpița a născut al doilea copil, dar este terorizată de soacra Ilinca

Vulpița a adus pe lume un băiețel, în urmă cu câteva săptămâni, dar în loc să se bucure pe deplin de rolul ei, o duce tot mai greu. Oamenii din sat spun că vinovată ar fi soacra ei, Ilinca, mama lui Viorel. Femeie severă, Ilinca nu ar lăsa-o pe Veronica nici măcar să-și viziteze părinții.

Calvar s-ar putea traduce, într-un singur cuvânt, viața celei care a devenit celebră, după o mega-telenovelă la tv. „O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea(…) Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au povestit vecinii cuplului.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Interzis minorilor! ”Devoratoarea” de fotbaliști, goală-pușcă pe balcon!

Andreea

George Burcea și Viviana Sposub, party de senzație în Nuba

Andreea

Calendar ortodox joi, 17 iunie. Sfinții Mucenici Manuil, Savel și Ismail

Andreea