Cele mai noi stiri online
Sport

Paste Baneasa – sponsor si in acest al al competitiei Dance Masters

Paste Baneasa continua traditia si sponsorizeaza concursul Dance Masters, competitia de dans sportiv unde concureaza cei mai buni dansatori la nivel mondial.

Unul dintre cele mai cunoscute si apreciate brand-uri de paste fainoase si produse de morarit, Paste Baneasa pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse de cea mai inalta calitate la preturi competitive. Cu o istorie de peste 30 de ani, brand-ul romanesc Paste Baneasa a obisnuit publicul cu initiative si implicari de ordin social si nu numai.

Din dorinta de a sprijini sportul romanesc si competitiile sportive, Baneasa Paste a ales ca si in acest an sa sprijine si sa sponsorizeze competitia de dans sportiv Dance Masters. Evenimentul Dance Masters aduna an de an peste 1500 de dansatori de diferite varste din toata lumea. Inclus in calendarul Federatiei International de Dans Sportiv, Dance Masters se desfasoara in fiecare an la Sala Polivalenta din Bucuresti. Competitia Dance Masters a debutat in anul 2003, fiind organizata de cluburile de dans sportiv Phoenix si Pas inDoi. In acest an a avut loc a 16-a editie in perioada 15-17 martie, iar galele au fost imparite in doua categorii: standard (in care sunt incluse dansuri precum vals lent, vals vienez, tango, quick step si slow fox) si latino (unde regasim samba, cha cha, jive, rumba si paso doble).

Pentru a incuraja publicul sa participe la astfel de evenimente, Paste Baneasa a organizat pe pagina oficiala de Facebook un concurs in care fanii paginii au fost fost provocati sa eticheteze o femeie importanta din viata lor careia sa ii spuna motivul pentru care o apreciaza. Concursul s-a desfasurat in perioada 1-8 martie, iar castigatoarea a fost premiata cu 2 invitatii duble la competitia Dance Masters.

Pe parcursul anilor, brand-ul romanesc Paste Baneasa a ales sa se implice si sa sprijine atat evenimentele de acest tip, cat si cauze de ordin social. 

Related posts

Cristi Borcea s-a internat într-un spital din Ungaria! Ce se întâmplă cu fostul acționar dinamovist

stirile24

Premier League. Leicester a egalat un record vechi de 24 de ani, în meciul cu Southampton

stirile24

Bayern Munchen a rămas fără antrenor

stirile24