Cele mai noi stiri online
Lifestyle Recomandari Stiri

Peruca aleasa in functie de forma fetei

peruca-frumoasa

Forma fetei voastre influenteaza mult alegerea unei tunsori noi, de aceea este foarte important sa tineti cont de acest lucru atunci cand doriti sa va alegeti peruca potrivita. Atunci cand alegeti un stil sau altul de coafura, trebuie sa va interesati si de personalitatea, dar si de morfologia corpului. Alegeti mereu doar o coafura cat mai potrivita pentru ca daca alegeti o coafura care nu va sta bine, atunci nu ati rezolvat nimic.

Alegand o tunsoare perfecta, indiferent de forma chipului vostru, aceasta va reusi sa va cuprinda bine fata, scotand in evidenta calitatile, mascand pe cat posibil unele imperfectiuni ale fetei. Este important sa gasiti coafura care se potriveste chipului vostru pentru a masca anumite lucruri sau in unele cazuri pentru a accentua anumite particularitati ale fetei. Femeile cu fata rotunda sunt cele mai avantajate de purtarea perucii, dar cu toate acestea chiar si femeile cu alta fuzionomie a fetei se pot bucura de o peruca de calitate.

Pentru a identifica forma fetei, va puteti aseza in fata unei oglinzi pentru a va vedea cat mai bine chipul, locul ales fiind unul invadat de multa lumina naturala. Puteti sa va prindeti parul la spate si sa va faceti un selfie cu fata in prim-plan, iar daca aveti breton, este nevoie sa-l tundeti. Masurati cu privirea lungimea fetei, distanta dintre taimple, latimea fruntii, dar si distanta de la un obraz la altul si in functie de aceste lucruri vedeti cu ce forma geometrica seamana fata voastra cel mai mult. Puteti stabili in acest fel ca fata voastra are o forma de inima. In acest caz veti avea nevoie de o peruca naturala sau artificiala care prinde volum sub nivelul urechilor. Peruca poate avea si un breton lung.

Daca fata voastra este ovala, atunci orice model de peruca flateaza aceasta fizionomie, de aceea puteti purta practic orice doriti in cazul unei astfel de fizionomii. In situatia in care aveti fata rotunda, o peruca bob lung este solutia cea mai potrivita. De asemenea, mai puteti opta pentru o peruca cu par scurt, dar si volum in crestet, acest tip de peruca reusind sa va alungeasca fata. Daca fizionomia voastra faciala este patrata, atunci o peruca cu par pana la umeri, dar si breton este solutia cea mai buna pentru ca aceasta peruca taie colturile fetei, reusind sa indulceasca trasaturile. Nu veti avea dificultati in alegerea unei peruci cat mai potrivite, dintr-un magazin de peruci Timisoara, tinand cont de aceste sfaturi.

Related posts

Avantajele cumparaturilor online

marius

Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi florile de nuntă

ovidiu

De ce sunt copiii atasati de jucariile din plus?

razvan