Cele mai noi stiri online
Entertainment

Picturi pe numere – dezvolta-ti talentul ascuns

picturi pe numere pe panza

Adesea, din dorinta de a face lucruri noi sau de a avea parte de activitati de relaxare, unii dintre noi am incercat sa pictam sau sa desenam. De multe ori poate ca nu a iesit chiar cum ne doream si am fost putin dezamagiti, fie am mai incercat, fie ne-am oprit, dar parca totusi ne-am dori sa ne relaxam prin pictura. Spre surprinderea celor pasionati de aceasta arta, a celor incepatori sau a celor ce pur si simplu vor sa desfasoare o activitate de relaxare, cei de la Acuarello ofera oportunitatea de a achizitiona picturi pe numere cu ajutorul caruia poti fi si tu un pictor incepator. Cu ajutorul panzelor ce ilustreaza deja un contur fie al unui anumite peisaj, oras, fie al unui obiect anume, pictatul devine usor si accesibil chiar si pentru cei mai putin talentati. 

Pentru ca intotdeauna arta a reprezentat un mijloc de relaxare si a oferit sentimentul de liniste interioara, suntem doritori sa avem activitati care sunt legate de acest domeniu. Pe langa faptul ca pictura ne poate relaxa, aceasta este totodata, o activitate care ne ajuta sa avem o stare pozitiva, sa vedem atat lucrurile din jur, cat si intamplarile, prin culori. Mintea noastra fiind ocupata pentru cateva ore cu picturi pe numere cu siguranta, avand atatea culori in fata ochilor, vom fi mult mai veseli si mai optimisti. Influenta culorilor asupra starii noastre de spirit nu este o noutate, mai exact, este cunoscut faptul ca acele culori ce sunt mai vesele ne fac sa fim mai vioi si totodata, mai dornici de activitati ce ne scot din zona de confort. 

Totodata, prin intermediul picturii ne dezvoltam si latura artistica, avem alta viziune asupra naturii, asupra lucrurilor ce ne inconjoara si invatam sa devenim mult mai atenti la detalii, sau la lucruri marunte, pe care poate pana acum nu le observam. Spre exemplu, atunci cand pictam, sa presupunem, un camp de flori, atentia noastra va fi distribuita si catre micile insecte pe care le vedem pe foaie, si catre pasarile ce sunt surprinse cum zboara in inaltul cerului, sau spre orice lucru marunt ce face parte din creatia noastra. Astfel, atunci cand vom fi pusi in fata unui lan plin cu flori, cu siguranta nu vom admira doar florile, ci si fiecare vietate, fie ea cat de mica, din acel loc, vom admira fiecare culoare si intensitatea acesteia. 

Picturi pe numere – imbogateste-ti portofoliul cu hobby-uri!

In perioada contemporana auzim atat de des termenul de “hobby”, iar acesta este cel ce ne duce cu gandul la pasiunile noastre, la ceea ce iubim cu adevarat sa facem. Pentru unii, poate ca pasiunile sunt diverse, pentru altii mai putin, dar cu siguranta fiecare persoana in parte iubeste o anumita activitate sau isi doreste sa dezvolte unele noi. Pentru cei ce simt ca s-ar vedea relaxandu-se prin pictura, sau ca este o activitate ce le-ar aduce relaxare, conceptul de picturi pe numere este cel care face ca aceasta simpla dorinta sa se transforme in realitate. 

Related posts

Andrei Ursachi un adevarat Bussines Angel

stirile24

ANDRA, APROAPE GOALĂ! Uite-o CU SÂNII LA VEDERE, înainte să îl cunoască pe Măruță … VIDEO INCENDIAR

stirile24

Nevasta lui Mărculescu: “E homosexual. Are vibrator acasă şi m-a rugat să…”

stirile24