Cele mai noi stiri online
Recomandari

Picturi pe numere – scoate-i pe cei dragi din zona de comfort!

picturi pe numere Acuarello

Zilele parca sunt din ce in ce mai aglomerate, timpul parca nu ne mai ajunge pentru a duce la bun sfarsi sarcinile din timpul unei zile, iar timpul petrecut cu cei dragi devine din ce in ce mai scurt. Ai vrea sa faci diferite activitati cu familia, dar uneori nici idei nu mai ai pentru a-i scoate din zona de comfort si pentru a crea o atmosfera atat distractiva, cat si creativa.

Concept nou fiind, bazat pe dorinta multor de relaxare si totodata de a face activitati noi, ideea unor picturi pe numere poate fi solutia pe care o cauti. Nemaistiind cum sa ii faci pe cei dragi atrasi de o activitate cu familia, sau poate doar incercand sa gasesti ceva nou ce va va relaxa, ai epuizat zeci de idei, dar inca nu ai apelat la ideea de a picta. 

Probabil, cum multi dintre noi considera, talentul in ceea ce tine de pictat nu este atat de des intalnit, dar asta nu trebuie sa fie o problema. Cu ajutorul picturilor pe numere, atat tu, cat si cei dragi, puteti descoperi noi abilitati, iar ajutorul pe care aceste planse il ofera va vor face sa va simtiti ca niste artisti in devenire. Cum nimeni nu s-a nascut invatat, totul trebuie sa inceapa de undeva, si cum altfel daca nu cu pasi mici?! Totodata, cu ajutorul planselor ce ilustreaza picturi pe numere poti reusi sa descoperi talentul copiilor, sau inclinatiile acestora spre aceasta ramura. 

Beneficiile oferite de picturi pe numere 

Pe langa faptul ca aceste noi metode de a-ti petrece timpul alaturi de cei dragi sunt benefice relatiei de familie, picturile pe numere reusesc sa trezeasca atat in copii, cat poate si in cei mari, iubirea fata de arta si fata de tot ceea ce ne inconjoara. Fiind o activitate ce aduce in discutie natura, lucrurile din jur, forme de relief sau poate chiar orase, aceste picturi pot fi un mare ajutor in dezvoltarea didactica a copiilor.

Multi parinti se intreaba cum ar putea reusi sa isi faca odraslele sa invete cu o mai mare usurinta diferite informatii ce tin de cultura generala. Gandindu-ne la usurinta cu care cei mici asimileaza informatii prin joaca, cu ajutorul culorilor sau prin activitati ce le starnesc interesul, introducerea unor elemente de cultura generala in randul cunostintelor pe care acestia le detin poate fi de multe ori o provocare ce nu este deloc simpla. 

Multi parinti isi pun adesea intrebari cu privire la felul in care cei mici ar putea asimila informatii fara a le crea un disconfort si fara a-i face pe acestia sa se simta obligati de imprejurari. Prin planse cu picturi pe numere devine totul atat de usor, deoarece copiii sunt foarte atrasi de culori si totodata, culorile pot ajuta foarte mult un copil sa retina anumite informatii. Astfel, prin activitati de weekend, alaturi de familie, iti poti ajuta micutii sa inteleaga si sa dobandeasca noi cunostinte, cu zambetul pe buze si fiind antrenati in tot ceea ce inseamna arta de a picta

Related posts

Aparate de curatat sub presiune

stirile24

Lenjerie de pat Pucioasa

stirile24

De ce recomandam o vizita la Confidential ?

ovidiu