Cele mai noi stiri online
Auto

Piesele auto Dacia din dezmembrări sunt indicate?

Cu siguranță nu ne dorim ca mașina noastră să sufere anumite avarii sau probleme tehnice, dar dacă totuși trecem printr-o astfel de problemă este indicat să știm de unde putem achiziționa piese auto Dacia și care este diferența dintre acestea în funcție de locul din care sunt achiziționate. Bineînțeles că nu orice persoană își permite să achiziționeze piese auto Dacia de la Piese Auto Argeș originale sau aftermarket pentru că acestea pot avea un preț mai ridicat. Dacă este vorba despre anumite elemente de caroserie sau piese care să nu influențeze foarte mult siguranța pasagerilor puteți opta pentru astfel de piese.

Avantajele pieselor auto Dacia din dezmembrări

  • Au un preț mai scăzut

Pentru că au mai fost folosite și sunt provenite, în dese cazuri, de pe mașini complet avariate, acestea au un preț cu mult sub prețul unor piese noi. Acest aspect este cel mai atractiv pentru toți șoferii care doresc să rezolve problema autoturismului personal cu investiții cât mai mici.

  • Pot fi piese originale

Dacă vorbim despre anumite piese auto Dacia de la pieseautoarges.ro, cum ar fi farurile, elemente din interior, jantele de aliaj sau cele de tablă, foarte multe dintre acestea sunt originale. În aceste cazuri, investiția este cu siguranță una care să merite tot efortul.

  • Sunt mai ușor de găsit

Pentru că sunt dezmembrări la orice pas, chiar și în mediul online, piesele de care ai nevoie pentru a repara propria mașină sunt foarte ușor de găsit. Fie că optezi pentru achiziționarea pieselor dintr-un magazin online, fie că mergi la un service de dezmembrări fizic, poți alege dintr-o gamă foarte variată de produse.

  • Elementele de caroserie pot fi găsite pe culoare

În cele mai multe dintre cazuri când apelăm la serviciile unor dezmembrări auto am trecut printr-un incident în trafic în care un anumit element din caroserie a fost avariat. Pentru că ar costa foarte mult să cumpărăm o piese nouă pe care să o vopsim, este mult mai comod să găsim direct piesa pe culoarea potrivită.

Dezavantajele pieselor din dezmembrări

  • Sunt deja folosite 

Nu putem garanta pentru calitatea unor produse din această categorie pentru că acestea au fost deja folosite pe o altă mașină înainte de a fi montate pe mașina personală. Durata de viața a acestora nu este foarte lungă, de aceea se recomandă ca atunci când cumpărați piese auto Dacia din astfel de locuri să nu optați pentru piese care să ne poată afecta siguranța.

  • Nu știi sigur dacă se potrivesc

Atunci când comanzi o piesă second-hand din mediul online sau chiar dintr-un service fizic nu știi sigur dacă piesa respectivă se potrivește pe mașina ta. Acest lucru este exclus în cazul pieselor noi, chiar dacă au un preț mai ridicat.

  • Nu au garanție

Foarte puține firme de dezmembrări auto oferă și garanție pentru anumite piese auto Dacia second-hand.

Puneți siguranța pe primul loc, atunci când trebuie să reparați mașina cu care vă deplasați zilnic și algeți cu încredere Piese Auto Argeș. Chiar dacă unele piese auto pot fi găsite la un preț mai ridicat, când vine vorba despre o mașină pe care o folosiți zilnic nu este loc de compromisuri.

Related posts

Powerful BMW E30

stirile24

Șoferii fără asigurare, identificați cu camerele de rovinietă

ovidiu

Cum alegi o firma de tractari auto in Brasov

eduard