Cele mai noi stiri online
Sport

Ploiești. 91 de ultrași, reținuți, după ce fanii Petrolului s-au bătut cu cei rapidiști și timișoreni

Scandal mare la finalul partidei disputate pe ”Ilie Oană” între Petrolul Ploiești și ASU Poli Timișoara, scor 1-0. Fanii gazdelor s-au luat la bătaie cu cei ai timișorenilor, dar și cu rapidiștii prezenți la partidă.

Ultrașii giuleșteni sunt înfrățiți cu cei ai bănățenilor și au fost prezenți la partida din etapa a 15-a. Pentru ca incidentele să nu ia amploare, a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine, iar 91 de fani au ajuns la secțiile de poliție.

Comunicatul emis de Jandarmeria Prahova

“În data de 02.11.2019, după terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești și ASU Poli Timișoara, la defluirea suporterilor, în zona centrală a orașului Ploiești, urmare a aglomerației traficului rutier, în coloana unde se aflau autocarul și autoturismele personale ale suporterilor Poli Timișoara și Rapid București, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidiști, susținători ai echipei oaspete și suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat, de patru echipaje de jandarmi și două echipaje de poliție aflate în zonă fără a se înregistra victime și distrugeri de bunuri.

Măsuri luate:

62 de suporteri ai echipei Poli Timișoara au fost conduși la sediul I.J.J Prahova pentru stabilirea identității.

22 suporteri ai echipei Petrolul Ploiești au fost conduși la Secția 4 de Poliție Ploiești.

7 suporteri ai echipei Rapid au fost conduși la Secția 1 de Poliție Ploiești.

După stabilirea participației suporterilor la acest conflict spontan, organele de poliție și jandarmerie au aplicat următoarele sancțiuni:

9 sancțiuni contravenționale la Lg 61/1991 republicată, în valoare de 1800 de lei și 1 avertisment scris la Lg 61/1991 republicat”, susține comunicatul emis de Jandarmeria Prahova.

Sursa foto: captura video

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

T​om Brady, unul dintre cei mai mari jucători din istoria NFL, a schimbat echipa după 20 de sezoane

stirile24

Cornel Dinu îl desființează pe Gino Iorgulescu după ce fiul șefului LPF a făcut un accident mortal

stirile24

Câți bani a câștigat Simona Halep în ultimul an

stirile24