Cele mai noi stiri online
Actualitate Entertainment IT Recomandari Revista Presei Stiri

Povestea laptopurilor HP

laptop-hp

HP este o firma de IT multinationala americana, aceasta dezvoltand si producand computere desktop, dar si laptopuri, PC-uri 2 in 1. Pe langa acestea, compania mai produce si solutii de imprimare 3D, imprimante, afisaje, precum si alte accesorii.

Compania pune asadar la dispozitia utilizatorilor laptopuri 2 in 1 clasificate pe nume si anume veti putea gasi laptopuri business, premium, laptopuri traditionale, dar si diverse statii de lucru. Laptopurile de afaceri sunt disponibile sub mai multe nume precum Pro, Elite, Essential sau Cloud Computing. Fiecare astfel de laptop are un scop specific. Solutia de buget si performante de top este data de alegerea unui laptop hp refurbished.

HP se foloseste de cele doua procesoare majore si anume de Intel si de AMD. Doar cateva dintre laptopurile marcii vin echipate cu procesoarele dual-core. Acest lucru inseamna ca va puteti astepta la performante foarte bune de la majoritatea device-urilor oferite de catre aceasta firma.

In categoria de optiuni grafice, HP se foloseste de Intel HD, Intel UHD, AMD Radeon, dar si NVIDIA GeForce. Cele mai eficiente solutii grafice sunt folosite in special pentru laptopurile destinate gaming-ului. In ceea ce priveste dimensiunea ecranului, exista o multime de optiuni spre care va puteti orienta. De exemplu, aveti la dispozitie ecranele de 12 inci, iar diagonala ecranului poate urca chiar si pana la 22 de cm.

Ecranele sunt disponibile in principal in formate FHD, ele avand rezolutii excelente de ecran pe modelele cu preturi mai mari. Multe laptopuri HP mai vin echipate si cu ecrane retroiluminate cu LED. Acestea sunt echipate cu o tehnologie antirid. Mai exista si ecrane tactile oferite de catre aceasta companie. In mare parte, laptopurile HP sunt echipate cu baterii cu 3 si 4 celule, lucru ce inseamna ca aceste laptopuri au o durata de viata mai buna a bateriei. Aceasta durata de viata variaza asadar intre 6 si 12 ore, in functie de modelul spre care va veti orienta.

HP are o gama larga de laptopuri care arata foarte bine si sunt si atragatoare in acelasi timp. Majoritatea laptopurilor oferite de catre aceasta companie poarta un aspeect sofisticat, lucru ce le face sa fie o optiune foarte atractiva pentru multe persoane. Multe laptopuri HP sunt fabricate din carcase din metal, firma folosindu-se atat de fibra de carton, cat si de aluminiu. Acest lucru face ca laptopurile companiei sa fie mai rezistente, dar si mai rigide. Multe laptopuri HP au insa un pret mai ridicat, acest pret fiind mai mare din cauza materialelor mult mai costisitoare folosite.

Related posts

Descoperire misterioasă în mormântul unui călugăr benedictin: un mesaj cutremurător pentru muritori

stirile24

Preşedintele Poloniei denunţă “tendinţele imperialiste” ale Moscovei – 01.09.2019

stirile24

STOP 5G Unul din trei blocuri va avea antene 5G – 15.10.2019

stirile24